Video. Xavi, geniu la 38 de ani! Hamroun, gol din pasa spaniolului la Al Sadd

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
10/02/2018, 13:24
Video. Xavi, geniu la 38 de ani! Hamroun, gol din pasa spaniolului la Al Sadd

Xavi joacă de aproape trei ani la Al-Sadd şi încă face furori la echipa din prima ligă din Qatar. Fostul internaţional spaniol a reuşit să aibă o nouă prestaţie de senzaţie, iar Jugurtha Hamroun a profitat de o pasă venită de la mijlocaşul de 38 de ani.

Faza meciului Al Rayyan – Al Sadd s-a petrecut în minutul 43. Xavi a preluat o minge la mijlocul terenului şi a driblat unul dintre adversari, ca mai apoi să-i ofere o pasă genială lui Jugurtha Hamroun. Fostul stelist l-a lobat pe portarul advers şi-a deschis scorul. 

Xavi şi Hamroun se bat la titlu în Qatar

Al Sadd a învins-o pe Al Rayyan, scor 2-0, după ce Baghdad Bounedjah a marcat al doilea gol al partidei. Formaţia din Doha ocupă locul 2 în prima ligă din Qatar, la două puncte în spatele celor de la Al-Duhail. 

Jugurtha Hamroun a ajuns la al nouălea gol în tricoul celor de la Al Sadd, formaţie la care joacă din toamna anului 2016. Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a jucat un sezon şi jumătate pentru Steaua Bucureşti.

Ştirea MOMENTULUI

Ronaldo, out din lotul lui Juventus pentru America! Pierde meciul cu Real Madrid

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.