Video. Xavi, geniu la 38 de ani! Hamroun, gol din pasa spaniolului la Al Sadd

xavi, qatar, jugurtha hamroun, video

Xavi face senzaţie în Qatar, la Al Sadd. Fostul internaţional spaniol i-a oferit o pasă de geniu lui Jugurtha Hamroun şi fostul stelist a marcat pentru echipa din Doha.

Xavi joacă de aproape trei ani la Al-Sadd şi încă face furori la echipa din prima ligă din Qatar. Fostul internaţional spaniol a reuşit să aibă o nouă prestaţie de senzaţie, iar Jugurtha Hamroun a profitat de o pasă venită de la mijlocaşul de 38 de ani.

Faza meciului Al Rayyan - Al Sadd s-a petrecut în minutul 43. Xavi a preluat o minge la mijlocul terenului şi a driblat unul dintre adversari, ca mai apoi să-i ofere o pasă genială lui Jugurtha Hamroun. Fostul stelist l-a lobat pe portarul advers şi-a deschis scorul. 

Xavi şi Hamroun se bat la titlu în Qatar

Al Sadd a învins-o pe Al Rayyan, scor 2-0, după ce Baghdad Bounedjah a marcat al doilea gol al partidei. Formaţia din Doha ocupă locul 2 în prima ligă din Qatar, la două puncte în spatele celor de la Al-Duhail. 

Jugurtha Hamroun a ajuns la al nouălea gol în tricoul celor de la Al Sadd, formaţie la care joacă din toamna anului 2016. Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a jucat un sezon şi jumătate pentru Steaua Bucureşti.