Life

Xonia a răbufnit la Bravo, ai stil. Confruntare fără menajamente cu cei trei jurați: „Nu pot să cred”

27.11.2020 | 12:28
Xonia a rabufnit la Bravo ai stil Confruntare fara menajamente cu cei trei jurati Nu pot sa cred
Xonia, cea mai nouă concurentă de la Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Xonia a intrat în gura lupilor de la Bravo, ai stil. Jurații nu mai consideră că artista e într-o perioadă de grație, recent intrată în competiție, iar asta a nemulțumit-o foarte tare pe blondină și a ripostat în fața lui Maurice Munteanu, cel mai vehement critic al ei.

Xonia a fost aspru taxată pentru una din ținutele prezentate în cadrul reality-show-ului de la Kanal D și nu a putut să se abțină, căci susține că în spatele prezentării hainelor sale se află niște stiliști pricepuți.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu înțelege de ce ținuta ei nu a fost apreciată, având în vedere că a fost compusă de persoane care, culmea, chiar se pricep la modă, iar Maurice a lămurit-o.

Xonia, taxată de jurații de la Bravo, ai stil

„Nu pot să cred că atâția stiliști nu știu ceea ce fac”, este reacția ușor nedumerită a Xoniei, atacându-i fără menajamente pe jurați, insinuând în acest fel că poate chiar cei trei membri ai juriului sunt paraleli cu moda.

ADVERTISEMENT

Maurice i-a dat imediat replica: „Prietenii mei stiliști n-ar face niciodată așa ceva în viața lor”.

Cât despre celelalte concurente, ediția din 27 noiembrie le va pune în ipostaze cu totul inedite. Andreea Tonciu se va dezbrăca la un moment dat, probabil sătulă și ea de critici și va rămâne doar într-un body.

ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, dezamăgită de fete

Nici Raluca Bădulescu nu a fost foarte impresionată de cum s-au prezentat fetele: „Dacă ieri mi-ați plăcut toate, astăzi maxim două sau trei”.

Bravo, ai stil este singurul concurs de modă din România, iar anul acesta participantele nu sunt niște fete anonime, cum s-a întâmplat în primele sezoane, ci vedete destul de cunoscute ale plaiurilor mioritice.

ADVERTISEMENT

Printre ele se numără cântărețele Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Oana Radu, asistenta de televiziune Andreea Tonciu, dar și jurnalista Cristina Șișcanu, acestea fiind cele mai sonore nume ale actualului sezon.

Printre numele grele care au ieșit până acum din concurs se numără Bianca Rus, Raluca de la Bambi și Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman.

 

ADVERTISEMENT