Life

Xonia, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei”

Xonia, prima concurentă eliminată de public de la Survivor România a spus tot ce a avut pe suflet după plecarea din Republica Dominicană, în emisiunea Extrashow de pe Voyo.
24.01.2022 | 07:30
Xonia primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania Cred ca Elena Chiriac a avut ceva cu mine Se vede pe fata ei
ADVERTISEMENT

Xonia a fost prima eliminată de la Survivor România, în urma nominalizării directe făcută de Elena Chiriac. Cântăreața a pierdut în fața Roxanei Ciuhulescu și a lui Cătălin Zmărăndescu, fiind cea mai puțin votată de public.

Vedeta a făcut primele declarații după ce a plecat din reality-show-ul de la PRO TV. Artista a spus că ea consideră că Elena Chiriac a avut ceva personal cu ea, făcând câteva declarații care l-au lăsat mască pe Zannidache.

ADVERTISEMENT

Xonia susține că, din punctul ei de vedere, nu a fost o concurentă ”paletă” și că existau alte personaje care ar fi meritat să iasă înaintea ei.

Xonia, prima eliminată de la Survivor România: „Elenei îi era frică de mine”

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni.

ADVERTISEMENT

Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin”, a spus Xonia la Extrashow, pe Voyo.

Muziciana spune că încă înainte de a intra în competiție a simțit că Elena Chiriac are ceva împotriva ei.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a continuat Xonia.

Australianca este de părere că nu ar fi făcut nimic diferit pentru a rămâne în concurs. Nu și-ar fi dorit să fie eliminată, deoarece nu a putut juca niciun rol.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place să manipulez”

„Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective”, a adăugat blondina.

Zanni i-a citit cântăreței comentariile pe care le-au scris telespectatorii la adresa ei, mulți dintre aceștia regretând eliminarea ei. Faimoasa a spus că este măgulită de mesajele primite de la cei din jur.

Xonia a mai zis că pentru ea, experiența din Dominicană nu a fost una extrem de rea. Și-a asumat de la bun început toate condițiile vitrege și nu poate să nominalizeze un lucru despre care să spună că era dificil de suportat.

„Fetele, în afară de Laura, au avut toate momentele lor de slăbiciune. Bărbații s-au adaptat mai ok”, a completat fosta concurentă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT