Life

După Survivor, Xonia a dezvăluit de ce s-a despărțit de iubitul milionar: “De Valentine’s Day plec în Australia”

Cântăreața Xonia, fostă concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor România, a ieșit dintr-o relație care a durat mai mulți ani, dar nu se teme să iubească din nou și a dezvăluit ce așteaptă de la viitorul partener.
08.02.2022 | 13:44
Dupa Survivor Xonia a dezvaluit de ce sa despartit de iubitul milionar De Valentines Day plec in Australia
Fosta concurentă Survivor România 2022 nu suferă după despărțire. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În viața Xoniei au loc multe schimbări în ultima perioadă. Artista a luat parte la competiția Survivor România 2022, unde și-a testat limitele și, la scurt timp după întoarcerea din jungla dominicană, cântăreața a dezvăluit faptul că relația cu Michael, iubitul său cu care locuia în Statele Unite ale Americii, s-a încheiat.

Invitată, marți, în emisiunea Vorbește Lumea, Xonia a declarat că este gata să iubească din nou și este pregătită pentru orice i-a rezervat viața.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuie să fiu deschisă pentru orice îmi aduce Universul”

Fosta concurentă Survivor a declarat că ea și Michael, fostul său iubit, au hotărât să o ia pe drumuri separate și să rămână buni prieteni. De Valentine’s Day va merge în Australia, la familia ei, pe care nu a mai văzut-o de o lungă perioadă de timp.

„De Valentine’s Day eu am biletul de avion să plec acasă, în Australia, să-mi văd familia și fratele, pentru că nu i-am văzut de doi ani. Nu am iubit. Momentan am decis că e mai bine să rămânem prieteni, vom vedea pe viitor.”, a spus Xonia.

ADVERTISEMENT

Faimoasa a mărturisit faptul că ea și fostul său iubit au fost buni prieteni înainte de a-și începe relația de dragoste. Chiar dacă era pregătită să renunțe definitiv la viața din România pentru a se muta în Los Angeles, alături de el, Xonia nu vrea să rămână blocată în trecut și este gata să iubească din nou.

„Eu consider că orice lucru în viață se întâmplă cu un motiv. Orice schimbare este bine primită. Eu trebuie să fiu deschisă pentru orice și oricine îmi aduce Universul în viață, că altfel lucrurile nu se leagă.”a adăugat fosta concurentă Survivor România. 

ADVERTISEMENT

Cum vede Xonia relația ideală?

Cântăreața a dezvăluit că bărbatul ideal nu există, dar într-o relație se ghidează după anumite criterii, pentru a putea fi pe deplin fericită.

„În primul rând trebuie să existe chimie între cele două persoane. Trebuie să fie respect între noi, să ne apreciem, să fie iubire, stabilitate emoțională. Nu oricine poate să facă față și să fie susținător al carierei mele muzicale.”, a mărturisit artista.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre ce nu ar accepta din partea unui bărbat, Xonia are două reguli clare: își dorește ca partenerul de viață să fie sincer și să îi respecte familia.

„Minciunile nu-mi plac. Eu nu mint. Dacă nu avem încredere, dacă nu avem această fundație într-o relație, nu văd că va funcționa.

Nu sunt geloasă. Sunt foarte protectivă față de familie, dacă văd ceva și nu-mi convine… nu există. Familia mea pentru mine înseamnă absolut totul.” a declarat Xonia.

 

ADVERTISEMENT