Life

Xonia, detalii despre viața privată. Pe ce cheltuie cei mai mulți bani fosta concurentă de la Survivor România

Xonia a vorbit extrem de sincer despre viața privată și relația pe care o are cu partea financiară. Fosta Faimoasă de la Survivor România a spus pe ce cheltuie banii.
24.03.2022 | 19:19
Xonia detalii despre viata privata Pe ce cheltuie cei mai multi bani fosta concurenta de la Survivor Romania
Xonia de la Survivor România, deschisă legat de viața sa. În ce investește banii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a oferit mai multe detalii despre sine, din viața de zi cu zi. Sunt chestiuni pe care fanii frumoasei blondine nu le cunosc, printre ele numărându-se faptul că investește sume foarte mari pe lucruri neașteptate.

Xonia de la Survivor România, deschisă legat de viața sa. În ce investește banii

Xonia recunoaște că cel mai important aspect pentru ea este sănătatea pe care o pune pe primul loc. Artista suferă de o inflamație care se manifestă la nivelul feței, fiind acuzată adesea că a exagerat cu operațiile estetice.

ADVERTISEMENT

„Pe medicamente, pe mâncare și pe sănătatea mea”, a declarat artista despre lucrurile pe care cheltuie cei mai mulți bani, într-un interviu pentru unica.ro.

Fosta concurentă de la Survivor România are numeroase obiecte vestimentare sau accesorii foarte scumpe, dar este de părere că fericirea nu trebuie să se bazeze pe aceste aspecte, ci pe ceea ce vine din interior.

ADVERTISEMENT

„Ceasul meu sau gențile mele, însă nu reprezintă ceva cu care să mă laud sau pe care să le arunc în fața ochilor, pentru că nu înseamnă absolut nimic dacă nu ești fericit în interiorul tău.

Viața este extrem de scurtă și trebuie să o trăim în adevăratul sens al cuvântului. Talentul meu este să țin luptele și supărările mele departe de văzul lumii.

ADVERTISEMENT

Uneori las o concepție greșită față de omul care sunt”, a adăugat Xonia, mai arată sursa menționată anterior.

Xonia, o persoană normală în afara scenei

În altă ordine de idei, cântăreața susține că este un om normal, o persoană ca toate celelalte chiar dacă este vedetă. Solista obișnuiește să meargă la cumpărături și să facă curățenie, exact așa cum fac și alte femei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Xonia gătește și pe viitor își dorește să se axeze mai mult pe viața de familie. În plus, frumoasa blondină visează să devină mamă la un moment dat.

ADVERTISEMENT