Life

Yamato Zaharia, fost concurent la Exatlon, îl desființează pe Alex Delea de la Survivor România: „Mereu se dă cel mai tare”

Yamato Zaharia a fost necruțător cu Alex Delea de la Survivor România. Fostul concurent de la Exatlon a declarat că nu îi place deloc de el în emisiunea lui Zannidache de pe Voyo.
03.05.2022 | 23:52
Yamato Zaharia fost concurent la Exatlon il desfiinteaza pe Alex Delea de la Survivor Romania Mereu se da cel mai tare
Yamato Zaharia a spus că nu îl place deloc pe Alex Delea de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Yamato Zaharia a comentat evoluția concurenților de la Survivor România în cadrul emisiunii „Extrashow”, prezentată de Zannidache pe platforma Voyo.

Yamato Zaharia nu-l place pe Alex Delea de la Survivor România

Sportivul a fost întrebat de câștigătorul sezonului trecut al show-ului Survivor care este preferatul lui. A ezitat să dea un nume, însă a spus, în schimb, de cine nu îi place sigur: Alex Delea!

ADVERTISEMENT

„Nu-mi place sub nicio formă de Alex Delea. Mereu se dă cel mai tare. Și dacă greșește, mereu le știe pe toate.

Nu-mi plac oameni de genul ăsta. Acolo nu merge așa, să ne dăm tari când pierdem. Tu nu știi să dai la final, dar dai sfaturi. Mie mi-a plăcut mult de Ștefania, însă aici se joacă totul și social”, a declarat Yamato Zaharia în emisiunea Extrashow.

ADVERTISEMENT

Un alt personaj important de la Survivor despre care Yamato și-a dat cu părerea este TJ Miles. „Se mai schimbă lumea după cum bate vântul”, a fost comentariul pe care l-a făcut Zaharia.

Discuția despre TJ a pornit de la faptul că tiktokerul a început să fie criticat până și de Alex Nedelcu, cu care până acum se înțelegea. Nede a ajuns să îi dea dreptate Elenei Chiriac în privința influencerului, susținând că începe să îi cadă masca.

ADVERTISEMENT

Show-ul se apropie de final

Nici Zannidache nu mai înțelege cu exactitate care mai sunt măștile și care sunt fețele adevărate ale concurenților, având în vedere că toți se acuză de toate.

Show-ul Survivor România se apropie cu pași repezi de marele final. În ediția din 3 mai 2022, o fată a părăsit concursul difuzat de PRO TV. Mari Fica din tabăra Tigrilor nu a primit suficiente voturi din partea publicului pentru a continua să facă parte din acest reality-show.

ADVERTISEMENT

Oana Ciocan și TJ Miles au mers mai departe în lupta pentru marele premiu. În curând, concurenții vor ajunge la jocurile individuale, iar asta va schimba cu totul raporturile dintre ei, căci vor dispărea echipele.

ADVERTISEMENT