Fotbal international

Yanet Garcia, „regina” Mexicului la Mondiale

Yanet Garcia este una dintre cele mai râvnite femei din Mexic și se numără printre cele mai cunoscute prezentatoare TV din lume. E mare fan al naționalei Mexicului.
30.11.2022 | 13:44
Yanet Garcia susține frenetic naționala Mexicului la Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mexic e pe ultimul loc în grupa C cu Arabia Saudită, Polonia și Argentina, însă nord-americanii sunt în top când vine vorba de prezențe feminine marcante. Este și cazul lui Yanet Garcia, prezentatoare TV din Monterrey, Mexic.

Yanet Garcia, pictorial răvășitor înainte de Campionatul Mondial din Qatar

Yanet Garcia și-a înnebunit fanii și a făcut spectacol la TV înainte de Campionatul Mondial Qatar. Superba brunetă are aproape 15 milioane de fani și e încrezătoare că Mexic va reuși să se califice în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Mare fan Chicharito Hernandez, Yanet i-a transmis un mesaj pe Instagram: „De ce nu ești la Mondial? Ne este dor de tine Chicharito!”.

Yanet Garcia a pozat goală și într-o celebră revistă din Mexic, unde a analizat selecția antrenorului Gerardo Martino: „Regina Mexicului sprijină necondiționat naționala. Yanet Garcia este o frumusețe autentică”, este descrierea prezentatoarei TV.

ADVERTISEMENT

Yanet Garcia, mesaj pentru portarul Mexicului, Guillermo Ochoa: „Ne vedem pe 17 decembrie”

Yanet Garcia este foarte apropiată de jucătorii naționalei Mexicului și a postat pe pagina ei oficială de Instagram un video cu portarul de legendă, Guillermo Ochoa.

„Marele Ochoa! Îți fac o invitație foarte specială. Ne vedem pe 17 decembrie!”, i-a transmis cea mai frumoasă femeie din istoria televiziunii mexicane.

ADVERTISEMENT

Yanet Garcia are și o mare rivală, Claudia Guarjado, prezentatoare sportivă la aceeași televiziune, care susține de asemenea Mexic la Campionatul Mondial din Qatar.

Yanet Garcia are cu 14 milioane mai mulți fani decât Claudia Guarjado. Yanet Garcia a fost numită de Playboy cea mai „fierbinte fată de la meteo”.

ADVERTISEMENT
Yanet Garcia susține Mexic la Campionatul Mondial din Qatar
Yanet Garcia susține Mexic la Campionatul Mondial din Qatar

Mexic luptă pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial împotriva Arabiei Saudite, marți, 30 noiembrie, ora 21:00. Mexicanii însă trebuie să fie cu un ochi și la partida dintre Polonia și Argentina.


  • Cota GET’S BET pentru Mexic: 1,72 este cota pentru „2 solist” la Arabia Saudită – Mexic. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT