Life

Yasmine Ody, imagine emoționantă cu fiul său și al lui Pepe. Cum a reacționat vedeta de la Antena 1

Yasmine Ody postează frecvent fotografii cu băiatul său și al lui Pepe. Ultima poză nu a fost trecută cu vederea de prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva.
24.08.2022 | 21:19
Yasmine Ody imagine emotionanta cu fiul sau si al lui Pepe Cum a reactionat vedeta de la Antena 1
Yasmine Ody, poză specială cu băiatul său și al lui Pepe. Declarația artistului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă l-a cucerit iremediabil pe partenerul de viață cu o imagine emoționantă în care apare împreună cu bebelușul. Cum a reacționat vedeta de la Antena 1, care și-a dorit întotdeauna să fie tată de băiat.

Yasmine Ody, poză specială cu băiatul său și al lui Pepe. Declarația artistului

Yasmine Ody a distribuit recent o fotografie cu fiul său și al lui Pepe, Pepe Junior. Cunoscutul makeup artist doarme cu micuțul venit pe lume vara aceasta, cei doi fiind pozați cel mai probabil de o persoană apropiată.

ADVERTISEMENT

„Totul”, a scris frumoasa brunetă legat de poza de pe Instagram care demonstrează că este o femeie împlinită și fericită din toate punctele de vedere.

Imaginea a ajuns imediat la inima cântărețului, care a lăsat un mesaj emoționant pe social media. Prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva i-a transmis toată dragostea din lume actualei sale partenere de viață.

ADVERTISEMENT

„Vă iubesc!”, a declarat Pepe, care a redistribuit poza cu cea de-a treia soție și fiul lor, care i-a schimbat complet viața în ultimele luni.

Imaginea nu este singura care îl cucerește pe artist, care este mândru de băiețelul său. Atât el, cât și Yasmine Ody postează des fotografii cu Pepe Junior.

ADVERTISEMENT
Yasmine Ody și fiul său, Pepe Junior
Yasmine Ody, poză specială cu băiatul său și al lui Pepe. Declarația artistului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pepe și Yasmine Ody, nuntă în mare secret

Pepe și Yasmine Ody au devenit părinți de curând, dar nu înainte de a deveni o familie cu acte. Cei doi au avut o nuntă care s-a desfășurat în cel mai mare secret, iar după ceremonie frumoasa brunetă a luat numele vedetei.

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate.

ADVERTISEMENT

Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a mărturisit artistul în urmă cu puțin timp, într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT