Life

Yasmine Ody, în culmea fericirii de când e mamă. Imaginea specială cu Pepe și băiețelul lor

Yasmine Ody, bucuroasă de când a născut pentru prima oară. Fotografia adorabilă cu Pepe și fiul lor, postată chiar de brunetă.
14.11.2022 | 17:46
Yasmine Ody in culmea fericirii de cand e mama Imaginea speciala cu Pepe si baietelul lor
Yasmine Ody, bucuroasă de când a născut. Fotografia adorabilă cu Pepe și fiul lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra make-up artist este în culmea fericirii de când e mamă. Imaginea specială cu vedeta de la Antena 1 și băiețelul lor venit pe lume în luna iunie a acestui an. Micuțul le umple inima de bucurie celor doi părinți.

Yasmine Ody, bucuroasă de când a născut. Fotografia adorabilă cu Pepe și fiul lor

Yasmine Ody nu-și mai încape în piele de bucurie de când a născut în urmă cu câteva luni. Frumoasa brunetă postează frecvent poze cu partenerul de viață, Pepe, și cu băiatul lor, care a crescut mult în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este împlinită din toate punctele de vedere și se declară fericită. Recent, le-a arătat internauților o imagine cu artistul și fiul său la locul de joacă, unde se distrează copios, cu zâmbetul pe buze.

„Vă iubesc!”, a scris Yasmine Ody referitor la imaginea cu prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva! și fiul lor, care poartă numele vedetei de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Pepe este mai fericit ca niciodată de când a devenit tată de băiat. Renumitul cântăreț de muzică latino și-a dorit enorm să aibă un fiu, asta pentru că are două fete împreună cu fosta soție, frumoasa Raluca Pastramă.

Maria și Rosa au rămas în grija artistului și locuiesc în continuare în casa în care s-au născut. Micuțele se înțeleg de minune și cu actuala parteneră de viață a artistului, Yasmine Ody, care este de meserie make-up artist.

ADVERTISEMENT
Pepe și fiul său, Pepe
Pepe și fiul său și al lui Yasmine Ody. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Pepe și Yasmine Ody, un cuplu foarte îndrăgostit

Bruneta nu ezită să-și exprime sentimentele pentru moderatorul de la Antena 1. Tânăra și Pepe formează un cuplu solid și unit de ceva vreme, însă nu se afișează foarte des în lumina reflectoarelor sau la evenimente mondene.

„Îi doresc oricărui privitor să fie atât de fericit cum sunt eu în momentul de față, dar cred că cel mai important lucru e să te simți iubit, să iubești, să ai oamenii alături de tine.

ADVERTISEMENT

Mai ales când vine vorba, în afară de familie și de carieră, să te simți aplaudat pe scenă. Sănătate ne trebuie tuturor să ne bucurăm de tot ce avem toată viața.

Am avut timp (n.r să stea cu fiul lui) astăzi toată ziua, până acum, seara”, a mărturisit Pepe în urmă cu numai câteva zile, notează Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: