Video. Gest josnic la Acapulco! S-a retras când adversara conducea cu 5-0, 40-0 şi servea pentru meci

Irina Aldea   
în Sporturi
28/02/2018, 17:32
Video. Gest josnic la Acapulco! S-a retras când adversara conducea cu 5-0, 40-0 şi servea pentru meci

Ucraineanca Dayana Yastremska a abandonat la scorul de 0-5 şi 0-40 în setul decisiv, în momentul în care campioana olimpică de la Rio de Janeiro mai avea nevoie de un singur punct pentru a încheia meciul. 2-6, 6-4, 5-0 în favoarea lui Puig era rezultatul din acel moment. 

Yastremska a izbucnit în lacrimi şi a acuzat o problema la gleznă, dar este bizar modul în care a preferat să închidă meciul. A fost abandon şi nu victorie, iar iubitorii tenisului de pretutindeni au taxat cu asprime decizia sportivei din Ucraina.

Yastremska, criticată dur pe reţelele de socializare

Dayana Yastremska, jucătoarea în vârstă de 17 ani, se accidentase înaintea game-ului al 6-lea din al treilea set, însă nu a avut probleme în cele trei puncte pierdute din jocul în care jucătoarea din Porto Rico se afla la serviciu.

”E lipsă de fair play”, ”Nu faci aşa ceva niciodată”, ”Dezgustător”, ”Poate va învăţa pe viitor că nu ai voie să faci aşa ceva la minge de meci”, “Jucătoare profesionistă de tenis? Mda, cu siguranţă”, sunt câteva dintre mesajele pe care fanii le-au publicat pe reţelele de socializare imediat după terminarea partidei.

Închide ×