Fotbal intern

Yazalde-show în vestiarul lui Hermannstadt după victoria cu Viitorul. Video spectaculos cu dansul bucuriei

30.07.2020 | 00:43
Yazaldeshow in vestiarul lui Hermannstadt dupa victoria cu Viitorul Video spectaculos cu dansul bucuriei
ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt a câștigat miercuri cu 2-0 partida cu Viitorul Constanța din cadrul etapei a 12-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 și a ajuns astfel la 5 meciuri consecutive fără înfrângere sub comanda antrenorului spaniol Ruben Albes.

Victoria este cu atât mai prețioasă, cu cât a fost obținută în fața celei mai bune echipe din play-out, Viitorul fiind lider autoritar în clasament, cu un avans de 10 puncte față de Academica Clinceni, echipa de pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Datorită acestui rezultat, trupa sibiană s-a apropiat la doar un punct față de poziția secundă, dar cu perspective foarte bune în continuare, deoarece are cu două jocuri mai puțin disputate decât Academica și cu unul mai puțin decât FC Voluntari, cu care se află la egalitate de puncte.

Bucurie de nedescris în vestiar. Spectacol oferit de dansatorul Yazalde

Succesul obținut în fața echipei antrenată de Gheorghe Hagi a liniștit aproape complet apele la Sibiu, în sensul că nu mai sunt deloc emoții cu retrogradarea, obiectivul de salvare fiind aproape îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Cum era și firesc, victoria cu 2-0 cu Viitorul a declanșat fiesta în vestiarul sibienilor la finalul partidei, iar cel care a dat tonul petrecerii a fost atacantul Yazalde. Acesta a arătat că nu se descurcă excelent doar pe teren, ci și pe ringul de dans, fiind un adevărat one-man-show. În aplauzele coechipierilor, dar și ale antrenorului Ruben Albes, portughezul și-a dat frâu liber bucuriei și a oferit un adevărat spectacol artistic care a încântat asistența, urcând la un moment dat chiar și pe mese.

Dacă jucătorii s-au dezlănțuit în vestiar, conducătorii și antrenorii echipei sibiene au fost ceva mai discreți și s-au retras la o terasă din oraș pentru a savura în liniște succesul care îi garantează lui Hermannstadt prezența și în viitoarea ediție a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a testat criosauna din vestiar

Și de această dată, port-bonheur-ul sibienilor a fost impresara Anamaria Prodan, mama Rebeccăi Prodan, patronul clubului Hermannstadt. Ea a asistat la meci împreună cu fiul său cel mic Laurențiu Junior, ambii având fețele acoperite cu măști personalizate cu sigla clubului sibian. La scorul de 1-0, și-au făcut un selfie împreună, pe care l-au postat ulterior pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

?Fc Hermanstadt ⚽️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Înainte de partidă, impresara a testat și criosauna pe care o folosesc jucătorii, aparatul fiind prima investiție pe care a făcut-o la clubul sibian în momentul în care acesta a fost preluat de familia sa. Ea susținea la vremea respectivă că orice echipă care se respectă trebuie să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire și de recuperare.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Health…??❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

„Toate echipele din prima ligă merg la criosaună și plătesc pentru ședințele respective. Eu nu știu ca vreo echipă să aibă una proprie. Claudiu Rotar și cu mine am decis să cumpărăm una, să o avem la club și jucătorii să o folosească atunci când au nevoie. Nu să stăm cu programări, rezervări. Nu vreau să avem de-a face cu tâmpenii din astea! Vreau condiții ca să cer performanță”, a declarat Anamaria Prodan în urmă cu două luni.

  • 4 victorii și 1 egal a obținut FC Hermannstadt în ultimele 5 partide disputate în Liga 1
ADVERTISEMENT