Fotbal intern

Gafa care l-a făcut de râs pe Adrian Porumboiu. Cum a pornit totul!

Impresarul Mugurel Elisei a mărturisit că nu a dorit sub nici o formă să îi transmită intenţionat eronat lui Adrian Porumboiu faptul că Yeri Mina de la Becelona a fost şi la FC Vaslui în probe
15.01.2018 | 13:46
Gafa care la facut de ras pe Adrian Porumboiu Cum a pornit totul
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a anunţat cu surle şi trâmbiţe sâmbătă seară că noul fotbalistul transferat de FC Barcelona, Yeri Mina, pentru 12 milioane de euro, a fost în 2014 în probe la FC Vaslui, dar transferul nu s-a mai făcut pentru doar o diferenţă de 10.000 de euro. Vezi detalii Ulterior FANATIK.RO l-a contactat pe fostul patron al Vasluiului şi i-a transmis acestuia că a comis o gafă, deoarece la vremea respectivă în probe sub comanda lui Liviu Ciobotariu s-a aflat jucătorul din Ecuador, Wilian Mina Ruano, 19 ani.

Aflând această informaţie, Adrian Porumboiu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că impresarul Mugurel Elisei a fost cel care l-a anunţat că Yeri Mina de la Barcelona este cel pe care Liviu Ciobotariu l-a refuzat în 2014 după ce a susţinut probe la FC Vaslui. “Este vina mea că m-am luat după acest impresar Mugurel Elisei. Mi-a vândut gogoşi, iar eu l-am crezut şi uitaţi că m-am făcut de râs în toată presa. Mi s-a părut de la început dubios tot ce mi-a spus el, deoarece nu avea cum pentru doar 10.000 de uro să nu oprim la Vaslui un fotbalist cu calităţile lui Mina de la Barcelona. Dar de acum acest Elisei a terminat cu mine”, a spus Porumboiu.

ADVERTISEMENT

“E prima mea gafă în relaţia cu Porumboiu!”

Contactat de către FANATIK.RO, Mugurel Elisei a acceptat să ne vorbească despre gafa pe care el a făcut-o, iar ulterior l-a pus într-o postură jenantă pe Adrian Porumboiu. “Îi cer încă o dată public scuze domnului Adrian Porumboiu. L-am sunat şi duminică seară să îi cer scuze personal. A fost vina mea, deoarece eu am fost cel care am făcut această mare confuzie. În timpul negocierilor dintre Barcelona şi Yeri Mina i-am trimis un mesaj domnului Porumboiu şi i-am spus că Barca este aproape să transfere un jucător pe care Vasluiul l-a avut în probe în 2014.

Iar în momentul în care transferul lui Yeri Mina la Barcelona s-a perfectat, atunci l-am sunat pe Adrian Porumboiu şi am discutat cu el un minut. Dar nu am crezut nici un moment că dânsul o să dea la presă atât de repede această informaţie. Ulterior, când m-am uitat mai bine acasă peste fişele mele mi-am dat seama că am făcut o mare gafă, dar a fost prea târziu deoarece Porumboiu vorbise în presă. Nu era vorba despre Mina de care eu am crezut. Atunci noi dusesem la Vaslui un alt Mina care era din Ecuador. I-am cerut dânsului scuze şi i-am spus că este prima gafă pe care am făcut-o în relaţia cu dumnealui. Vreau să ştiţi că eu am fost cel care l-am dus pe Adailton la Vaslui, dar nu doar pe acest fotbalist. Eu sper să rămân în continaure în relaţii bune cu Adrian Porumboiu, dar dacă nu mai doreşte să vorbească cu mine, atunci asta este. Dar vreau să înţelegeţi că nu am vrut să îl păcălesc pe Porumboiu”, a spus Elisei.

ADVERTISEMENT

12 milioane de euro a plătit Barcelona pentru transferul lui Yeri Mina