Fotbal intern

Uite Mina, nu e Mina! “Visează! E în ceaţă!” Ce spune Porumboiu

Liviu Ciobotariu şi Ciprian Damian au negat faptul că l-ar fi avut în probe la FC Vaslui pe actualul fundaş central al formaţiei FC Barcelona, Yeri Mina.
14.01.2018 | 12:44
Uite Mina nu e Mina Viseaza E in ceata Ce spune Porumboiu
ADVERTISEMENT

UPDATE. Adrian Porumboiu a explicat pentru FANATIK.RO că este dezamăgit de faptul că impresarul Mugurel Elisei l-a dezinformat cu privire faptul că Yeri Mina a fost în probe la Vaslui.Nu este deloc plăcut în ce situaţie am fost pus, deoarece eu am spus de la început că am o rezervă în tot ce declar despre acest Mina de la Bacelona. Am fost sunat sâmbătă de impresarul Mugurel Elisei care mi-a spus că Mina care a ajuns la Barca l-am avut şi eu la Vaslui în probe, iar transferul nu s-a făcut pentru 10.000 de euro. Mi s-a părut cusut cu aţă albă pentru că e greu de crezut că un astfel de fotbalist nu putea să nu fie observat de către Ciobotariu. Apoi am specificat că acel impresar mi-a dat informaţiile respective. Eu i-am şi spus la telefon că nu ştiu de acest jucător de care îmi spune. Dar dacă acest Elisei mi-a vândut gogoşi, vă asigur că de acum nu o să îi mai răspund niciodată la telefon”, a declarat Porumboiu.


Adrian Porumboiu a făcut declaraţia zilei de sâmbătă. Fundaşul central columbian transferat recent de FC Barcelona, pentru 12 milioane de euro, Yeri Mina ar fi putut să joace la FC Vaslui în 2014. Însă transferul nu s-a făcut din cauza unei sumei de 10.000 de euro. (Vezi detalii) Dar contactat în ţările arabe, acolo unde antrenează Al Taee, de către FANATIK.RO, Liviu Ciobotariu a vorbit despre posibilul transfer al jucătorului columbian.

ADVERTISEMENT

Cu tot respectul pentru Adrian Porumboiu eu nu îmi aduc aminte să fi avut în probe pe Yeri Mina la FC Vaslui. Îmi aduc aminte că în perioada de care Adrian Porumboiu vorbeşte în Antalya am avut aduşi patru jucători. Printre ei aduc aminte că era şi Gil Bahia, Cuero, dar singurul jucător care nu a rămas fusese adus de Cătălin Liţă. Ulterior acest fotbalist s-a dus la U Cluj. Vă repet: nu îmi aduc aminte de Yeri Mina. O să verifc fişele pe care le am din perioada respectivă, dar vă asigur că îmi rămânea un cap numele unui asemnea jucător care acum a ajus şi la FC Barcelona. Îmi mai aduc aminte că în perioada aia noi nici nu prea mai aveam bani de transferuri. L-am şi dat pe Sânmărtean la Steaua”, a spus Ciobotariu.

“Proumboiu caută senzaţionalul!”

La rândul său, Ciprian Damina, cel care se ocupa la vremea respectivă de conducerea clubului FC Vasului a comentat şi el dezvăluirile lui Adrian Porumboiu. “Voi nu v-aţi obişnuit cu Porumboiu? Dacă nu mai apare şi el în presă cu ceva e terminat. Eu cred că Porumboiu a visat când a vorbit de acest jucător. În perioada aia totul se rupsese la Vaslui. Dacă mai aveam un leu de transferuri trebuia să zicem mulţumesc. Hai să fim serioşi!

ADVERTISEMENT

Nu am avut în probe nici un astfel de jucător. Nu ştiu de unde a primit Porumboiu informaţiile astea în legătură cu Mina. El nici măcar nu mai venea pe la echipă, dar să mai ştie ce se întâmplă cu FC Vaslui. Porumboiu caută acum senzaţionalul. De când i-a dispărut jucăria din fotbal este într-o ceaţă totală”, a spus Damian.

Informaţia oferită de Adrian Porumboiu nu se confirmă. În 2014 vasluienii au avut un probe un fotbalist pe nume Mina, dar nu era vorba despre Yeri Mina care a semnat în urmă cu câteva zile la FC Barcelona. Liviu Ciobotariu a avut în probe un mijlocaş central care putea să joace şi în bandă dreaptă. Fotbalistul avea atunci 19 ani şi era din Ecuador. Numele său este Wilian Mina Ruano. VEZI POZA LUI MINA RUANO IN GALERIE FOTO

ADVERTISEMENT