Sport

CFR Cluj, eliminată din Liga Campionilor. Ardelenii merg în play-off-ul Europa League, după 2-4 la general cu Young Boys. Video

CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor. Campioana României a pierdut la Berna, scor 1-3, după 1-1 în Gruia, cu Young Boys, și va juca în play-off-ul Europa League
10.08.2021 | 23:22
CFR Cluj eliminata din Liga Campionilor Ardelenii merg in playofful Europa League dupa 24 la general cu Young Boys Video
ADVERTISEMENT
10-08-2021
18:32

Young Boys - CFR Cluj 3-1 (Siebatcheu 23, 42 Ngamaleu 25 / Omrani 4)

Vezi aici video cele mai importante faze!

Min. 63: Păun este eliminat! CFR Cluj rămâne în 10 după ce atacantul ia două galbene în doar 7 minute!

Min. 57: Păun își asumă responsabilitatea loviturii libere, dar mingea se duce peste poarta gazdelor.

Min. 56: Șansă bună pentru CFR Cluj! Campioana României are parte de o lovitură liberă indirectă din  afara careului.

Min. 47: O nouă ocazie pentru Young Boys! Arlauskis e salvat de bară la șutul lui Elia!

Min. 46: Schimbări la CFR Cluj! Alibec și Rodriguez intră în locul lui Sigurjonson și Fofana.

Min. 42: GOL Young Boys! Siebatcheu face 3-1!

Min. 34: Ocazie uriaşă, Young Boys! Cristi Manea salvează in extremis de pe linia porţii şutullui Fassnacht

Min. 25: GOL Young Boys! CFR Cluj este în vrie. Ngamaleu scapă în poziţie foarte bună şi înscrie cu un şut superb de la 18 metri. Fără nicio şansă pentru Arlauskis

Min. 23: GOL Young Boys! Siebtacheu scapă de marcajul lui Susic şi egalează cu o lovitură de cap. 

Min. 15: Young Boys începe să preseze poarta lui Arlauskis! 

Min. 4: GOOOOOOOOOL Omrani! Atacantul celor de la CFR Cluj înscrie cu un şut plasat după o acţiune foarte bună a ardelenilor. 

Min. 1 – A început meciul!

10-08-2021
17:41

Echipele de start în Young Boys - CFR Cluj

Au apărut echipele de start pentru returul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor al meciului Young Boys – CFR Cluj.

Young Boys: Faivre – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Fassnacht, Martins Pereira, Aebischer, Moumi Ngamaleu – Elia, Siebatcheu; Rezerve: Laidani, Zbinden – Burgy, Jankewitz, Kanga, Lefort, Maceiras, Mambimbi, Rieder, Sierro, Spielmann, Sulejmani; Antrenor: D. Wagner

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Cestor, Bouhenna, Camora – Susic, Fofana, Siurjonsson – Deac, Omrani, Păun; Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Alibec, Ciobotariu, Costache, Debeljuh, Graovac, Hoban, Itu, Latovlevici, Rodriguez, Tahiri; Antrenor: M. Șumudică

Meciul Young Boys Berna – CFR Cluj are loc marţi, 10 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul manşei a doua a turului 3 preliminar din Champions League. În tur, la Cluj, CFR a condus până în al patrulea minut de prelungiri ale timpului regulamentar, când a fost egalată şi s-a terminat 1-1.

Unde se joacă meciul Young Boys Berna – CFR Cluj

Confruntarea Young Boys Berna – CFR Cluj se dispută marţi, 10 august, de la ora 21:30, pe stadionul Wankdorf din Berna, pe clujeni urmând să-i aştepte reîntâlnirea cu suprafaţa de joc artificială, pe care au mai evoluat în decembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Accesul spectatorilor la stadion va fi permis doar în număr de 50 la sută din capacitatea arenei şi nu vor intra decât cei care, pe lângă dovada vaccinării complete, vor prezenta şi un test PCR negativ, valabil 72 de ore.

Cine transmite la TV partida Young Boys Berna – CFR Cluj

Partida Young Boys Berna – CFR Clujse joacă marţi, 10 august, de la ora 21:30, pe stadionul Wankdorf din capitala Elveţiei, oraş cu doar 133.000 de locuitori, majoritatea vorbitori de limbă germană. Jocul este televizat în direct în România de canalele Digi Sport 1 şi Prima TV, la fel ca în tur. Îl mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Berna se anunţă o zi cu cer mai mult acoperit, dar fără precipitaţii. Temperatura maximă va atinge 27 de grade, iar la ora partidei ar fi chiar optimă, la 23-24 de grade. Meciul va fi arbitrat de turcul Cuneyt Cakir.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea Young Boys Berna – CFR Cluj

Ambii tehnicieni sunt privaţi de prezenţa unor jucători importanţi în planurile lor tactice. Young Boys va fi lipsită de portarul titular von Ballmos, care este şi capitanul echipei, dar şi de Lustenberger, Lauper, Nsame, Monteiro, cu toţii jucători valoroşi şi majoritatea titulari.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Marius Şumudică nu îi va avea la dispoziţie pe fundaşii centrali Andrei Burcă şi Bouhenna. Burcă are deja mai bine de două luni de când nu şi-a revenit complet. Alex Chipciu, deşi s-a semnat tratatul de împăcare cu antrenorul şi a jucat chiar titular în ultimul meci de campionat, nu a mai fost inclus pe lista UEFA la această dublă manşă în urma deciziei lui Şumi de a-l exclude din lot înainte de primul meci cu Young Boys.

Şumudică se teme de arbitraj

CFR Cluj se află pentru a doua oară la Berna, după tristul meci din decembrie 2020, din ultima etapă a grupei de Europa League. Atunci, CFR a condus cu 1-0 până în minutele de final şi era calificată în primăvara competiţiei a doua oară consecutiv, când arbitrul francez Bastien şi-a intrat în rol şi a dictat incredibil penalty la o dispută aeriană între portarul Bălgrădean şi un elveţian.

ADVERTISEMENT

Gazdele au egalat şi au marcat imediat şi golul de 2-1, profitând de faptul că ardelenii s-au aruncat cu toţii în atac. Marius Şumudică a văzut acel meci şi de aceea a ţinut să declare la conferinţa de presă că speră ca acest meci să se desfăşoare numai şi numai pe teren, fără nici un ajutor de la arbitru pentru elveţieni.

Cote la pariuri pentru jocul Young Boys Berna – CFR Cluj

Pentru casele de pariuri, judecând după cote, CFR Cluj pare deja pusă la zid şi ciuruită, fără scăpare, pentru că Young Boys are 1,45 la victorie în timp ce campioana României a primit un abisal 7,20. Un singur gol marcat de CFR face 1,75, mult peste cota la victorie a galben-negrilor.

Şi în precedentele două partide din grupele Europa League Young Boys a avut probleme serioase cu CFR Cluj. Elveţienii au obţinut un egal în Gruia, scor 1-1, pe 29 octombrie 2020, dar au obţinut calificarea după victoria din Elveţia.

ADVERTISEMENT