Fotbal international

Ce hoţie! CFR Cluj, executată în direct, ca pe vremea lui Corpodean şi a Cooperativei!

10.12.2020 | 21:46
Ce hotie CFR Cluj executata in direct ca pe vremea lui Corpodean si a Cooperativei
ADVERTISEMENT

Final nebun în Young Boys Berna cu CFR Cluj. Elveţienii se impun cu 2-1 cu două goluri marcate în minutele 90+3 şi 90+6. Debeljuh a deschis scorul în minutul 84. Arbitrul francez a făcut praf meciul. A acordat un penalty inexistent în minutul 93 la Bălgrădean, pe care l-a şi eliminat. 

Young Boys Berna – CFR Cluj 2-1 (Nsame 90+3, Gaudino 90+6 / Debeljuh 84) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 90+6: Damjan Djokovic este eliminat după ce s-a luat de arbitrul confruntării

Min. 90+6: S-a terminat! Gaudino reuşeşte să înscrie pentur 2-1 din 6 metri, singur cu portarul.

Min. 90+4: Nsame este eliminat pentru un fault dur la Burcă

Min. 90+3: Nsame transformă lovitura de pedeapsă. Sandomierski a fost aproape de minge, însă nu reuşeşte să pareze.

Min. 90. Cristi Bălgrădean este eliminat după ce a comis un penalty. Portarul l-a atins cu pumnul pe atacantul Sezinger. Însă, pe reluări se vede cum portarul român şterge mingea şi îl atinge uşor pe atacant.

ADVERTISEMENT

Min. 84 / GOOOOOL CFR Cluj!!! Debeljuh deschide scorul cu un şut din careu.


UPDATE, 10 decembrie, ora 18:45 / Au fost anunţate echipele de start pentru Young Boys Berna – CFR Cluj. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Edi Iordănescu a avut un singur semn de întrebare pentru primul “11”, legat de postul de fundaş dreapta, unde a trebuit să aleagă între Manea şi Susic, câştig de cauză având primul.

Young Boys Berna: Von Ballmoos – Hefti, Burgy, Lefort, Garcia – Ngamaleu, Aebischer, Rieder (Martins 58), Sulejmani (Gaudino 58) – Mambimbi (Meschack 62), Nsame. Antrenor: Gerardo Seoane

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Hoban, Djokovic – Păun (Debeljuh 74), Rondon, Pereira. Antrenor: Edi Iordănescu


Înaintea acestui meci Young Boys ocupă locul secund, după deja calificata AS Roma, cu 7 puncte, iar clujenii sunt pe treapta a treia, cu 5 puncte. În tur, la Cluj, s-a consemnat un rezultat de egalitate, după ce CFR a lovit prima, dar elveţienii au egalat rapid şi au mai trecut de două ori pe lângă golul victoriei.

ADVERTISEMENT

Se anunţă o partidă dificilă pentru ardeleni, pentru că Young Boys, chiar dacă a pierdut cu Roma pe teren propriu, este greu de îngenuncheat la Berna şi are jucători de atac extrem de rapizi şi de tehnici. Aceasta nu înseamnă că românii nu au şansa lor, în care trebuie să creadă cu tărie şi să joace la capacitate maximă.

Young Boys Berna – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Young Boys Berna – CFR Cluj se joacă joi, 10 decembrie, de la ora 19:55, pe stadionul Wankdorf şi va fi condusă de arbitrul francez Benoit Bastien, aflat la primul său meci din această ediţie de Europa League. Francezul în vârstă de 37 de ani a mai condus două jocuri din grupele Champions League. Cu fotbalul românesc s-a intersectat o singură dată, în 2015, la un dezastruos Germania – România U 21 8-0.

Meciul de la Berna este transmis în direct de către toate cele trei posturi care au preluat dreptul de difuzare pentru Europa League în România: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Îl mai puteţi viziona şi în format LIVE VIDEO dacă alegeţi să accesaţi site-ul FANATIK.RO

Edi Iordănescu a început noul mandat cu victorie la Iaşi

La Cluj există semnale că lucrurile s-ar putea îmbunătăţi după criza din ultima perioadă care a făcut ca ardelenii să ajungă la şase puncte în urma liderului FCSB în campionat. Despărţirea de Dan Petrescu, omul succeselor timp de trei ani consecutiv în campionat şi al unei frumoase calificări sezonul trecut în 16-imile de finală ale Europa League poate fi cu adevărat un nou început.

Cel care şi-a asumat misiunea de a redresa situaţia este Edi Iordănescu,antrenor demis de conducerea Clujului în urmă cu mai bine de trei ani după numai câteva meciuri şi eliminarea din turul preliminar al Champions League în faţa lui Malmo. Deja CFR, cu Edi Iordănescu pe bancă, a învins la Iaşi, în ultima etapă.

Elveţienii, fără două piese grele în apărare

La Berna nu va fi deloc uşor, pentru că elveţienii sunt o echipă bună, care a avut şi prezenţe în grupele Champions League şi care a stabilit clar ca obiectiv accederea în primăvara Europa League la această ediţie. Prin urmare nu va fi odihnit nici un jucător pentru campionat şi va fi trimis pe teren cel mai bun unsprezece.

Antrenorul Gerard Seoane, 42 ani, tocmai şi-a prelungit contractul cu doi ani. Young Boys defilează din nou în campionat, din nouă meciuri are şase victorii şi trei egaluri. La acest meci va fi lipsită însă de două piese grele din apărare: Camara, suspendat şi Lustenberger, accidentat. Însă forţa echipei sunt cei patru africani din atac: Elia, Sebatcheu, Nsame şi Mambimbi.

Vinicius, bun de joc din primul minut

Clujul îl va avea din nou şef de orchestră în defensivă pe brazilianul Vinicius, refăcut, şi un cuplu cu Andrei Burcă va oferi stabilitatea mult dorită în zona centrală. Chipciu a fost eliminat la meciul cu ŢSKA Sofia, iar Omrani e indisponibil. La fel şi Ben Youssuf, Zunic şi Soares, toţi trei neînscrişi pe lista UEFA.

Clujul este echipa care trebuie să marcheze obligatoriu, ceea ce înseamnă că pe teren se vor afla de la început jucători precum Deac, Rondon, poate şi Debeljuh. E clar că trebuie multă atenţie în apărare, dar e nevoie şi de un risc asumat. Bookmakerii au acordat cotă de 1,55 la victorie elveţienilor şi 5,50 Clujului. Care, pentru un gol marcat are cotă de 1,45.

ADVERTISEMENT