Fotbal international

Young Boys, titlu după 32 de ani în Elveţia în faţa echipei la care a jucat Salah! Video

30.04.2018 | 17:25
Young Boys, titlu după 32 de ani în Elveţia în faţa echipei la care a jucat Salah! Video
Young Boys Berna a cucerit titlul în Elveţia după 32 de ani.

Young Boys a reuşit să readucă la Berna titlul în Elveţia după 32 de ani! Galben-negrii au învins acasă weekendul trecut cu 2-1 pe Luzern şi au un avans de 16 puncte peste ocupanta locului secund, FC Basel, fosta echipă a lui Mohamed Salah, cu patru etape înainte de final. Basel întrerupe astfel o serie fenomenală de opt titluri consecutive.

Young Boys era văzută la începutul sezonului drept echipa care va încheia în mod sigur pe locul secund în urma lui Basel, considerată un fel de Juventus al Elveţiei din toate punctele de vedere, inclusiv economic. Tocmai în acest sezon fosta adversară a CFR-ului Cluj, a FCSB şi a Oţelului Galaţi în Champions League părea a fi imposibil de clintit de pe primul loc, având un lot foarte valoros.

Young Boys, titlu după 32 de ani. A profitat de preocuparea lui Basel pentru cupele europene

Însă Basel a pus mult accent pe prezenţa în cupele europene, acolo unde a reuşit câteva rezultate fantastice, 5-0 acasă cu Benfica şi victorie în faţa lui Manchester United, iar Young Boys Berna a profitat din plin, luând un avans incredibil.

Cu patru etape înainte de final fanii din Berna au putut deschide şampaniile şi dă drumul la petrecere. A fost noapte albă în capitala Elveţiei, cum au spus localnicii cu păr alb că nu s-a mai întâmplat de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri