YouTube a anunţat că va produce un serial SF cu accente de thriller!

Platforma online YouTube se lansează în domeniul cinematografiei! Gigantul media a anunţat oficial că va produce un serial SF cu accente thriller! Primul sezon al "Origin" va avea 10...
26.10.2017 | 13:44
YouTube a anuntat ca va produce un serial SF cu accente de thriller
ADVERTISEMENT

Platforma online YouTube se lansează în domeniul cinematografiei! Gigantul media a anunţat oficial că va produce un serial SF cu accente thriller! Primul sezon al “Origin” va avea 10 episoade! Serialul “Origin” va fi realizat de Left Bank Pictures, compania britanică aflată în spatele producţiei de mare succes “The Crown”, difuzată de Netflix. Primul sezon al noului serial SF va conţine 10 episoade şi va fi difuzat în anul 2018 de serviciul cu plată YouTube Red, informează site-ul revistei Variety.

Serialul “Origin” este creat, scris şi produs de Mika Watkins, un scenarist de televiziune din Marea Britanie care a devenit cunoscut pe plan internaţional graţie serialelor “Stan Lee’s Lucky Man”, difuzat de Sky 1, şi “Troy: Fall of a City”, difuzat de BBC. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

ADVERTISEMENT

YouTube produce un serial! 10 necunoscuţi pleacă spre o planetă îndepărtată

YouTube produce un serial SF în care un grup de personaje care nu se cunosc între ele se află pe o navă spaţială ce ar trebui să ajungă pe o planetă îndepărtată. În foarte scurt timp, eroii noului serial descoperă că unul dintre pasageri şi-a ascuns identitatea reală.

Acest proiect va fi realizat în urma unei colaborări între parteneri de producţie din Statele Unite, Marea Britanie şi China. “Suntem încântaţi să colaborăm cu legendarii producători de la Left Bank Pictures şi Midnight Radio şi cu talentatul scenarist Mika Watkins”, a declarat Susanne Daniels, directorul global de conţinuturi originale din cadrul YouTube. “Producţiile Si-Fi şi cele de acţiune/aventură sunt extrem de populare pe YouTube, iar publicul nostru va fi intrigat de neaşteptatele răsturnări de situaţie din acest thriller îndrăzneţ şi de mare calitate”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Compania Left Bank Pictures, al cărei acţionar majoritar este Sony Pictures Televisions, a produs seriale dramatice pentru BBC, ITV, Sky 1, WGBH şi HBO/Cinemax, seriale de comedie pentru E4 şi lungmetraje cinematografice pentru Sony Pictures, EuropaCorp şi Optimum Releasing. Compania Midnight Radio, înfiinţată în 2014, a creat şi produs seriale TV pentru Netflix, Showtime, History Channel, ABC, CBS, CW şi Fox, inclusiv următorul serial din oferta Netflix, “Everything Sucks!”, care va avea premiera la începutul anului 2018.

Serviciul online YouTube Red, ce poate fi accesat pe baza unui abonament lunar de 9,99 de dolari, furnizează acces nelimitat şi fără reclame la YouTube, platforme de streaming muzical şi o serie de seriale şi filme originale. Serviciul este în prezent disponibil în Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Mexic şi Coreea de Sud.

ADVERTISEMENT
Tags: