News

YouTube, schimbare importantă! Vești bune pentru toți utilizatorii

27.06.2019 | 15:56
YouTube schimbare importanta Vesti bune pentru toti utilizatorii
Youtube vine în ajutorul utilizatorilor. Sursa foto: Youtube

YouTube face o schimbare care îi va bucura pe toți utilizatorii! Rețeaua video de socializare le vine în ajutor celor care vizionează videoclipuri pe platforma online și este una dintre măsurile pe care mulți o așteptau încă de la înființare. Este vorba despre actualizarea uneia dintre cele mai importante caracteristici de navigare.

Youtube, veste excelentă pentru toți utilizatorii

Potrivit noii funcții a celor de la Youtube, internauții vor putea să ce fel de conținut să le fie afișat, la secțiunea Recomandări. În prezent, cei care folosesc această rețea nu pot elimina conținutul recomandat. Șefii de la YouTube vor să le ofere utilizatorilor mai mult control asupra platformei care se bucură de 1,8 miliarde de oameni de pe întreaga planetă.

Oamenii vor putea să facă click pe anumite subiecte pe care vor să le exploreze precum tutoriale sau clipuri muzicale, care se regăsesc în partea de sus a paginii, în Home. Filtrul va fi disponibil și în cazul recomandărilor (Up Next) de acum înainte. „Uneori, recomandăm videoclipuri de pe canalele pe care nu le-ați mai vizionat până acum pe baza preferințelor altor spectatori cu interese similare”, spune Essam El-Dardiry, unul dintre managerii rețelei, scrie startupcafe.ro.

Peste 1,8 miliarde de oameni au conturi pe Youtube, în toată lumea. Sursa foto: AWAL

1,8 milioane de youtuberi în toată lumea

Youtube, alături de Twitter, Facebook și Instagram, este una dintre cele mai utilizate rețele de socializare de pe planetă. Compania susține că numără la ora actuală mai mult de 1,8 miliarde de persoane care au cont. YouTube a crescut în 2018, cu 20% față de aceeași perioadă din 2017. Acest număr reprezintă un sfert din populația totală a Terrei.

Platforma se bucură de mare succes și în țara noastră. Există 7 milioane de utilizatori unici în România și peste un milion de canale 100% românești, conform statisticii oficiale. Pe Youtube s-au lansat o serie de vloggeri de succes dintre care îi amintim pe Tequila, Mihai Zmenta, Mikey Hash și Tudi Popa.

 

Tags: