Sport

Yulia Dumanska, primul mesaj după momentele de groază trăite în meciul cu Ţările de Jos! Video

Au fost momente de groază în meciul dintre România şi Ţările de Jos de la Euro handbal. Yulia Dumanska s-a lovit de bară şi a rămas la pământ minute bune.
05.11.2022 | 22:18
Yulia Dumanska primul mesaj dupa momentele de groaza traite in meciul cu Tarile de Jos Video
Yulia Dumanska, accidentată. Sursa foto: captură tv
ADVERTISEMENT
06-11-2022
11:18

Yulia, primul mesaj după accidentare: ”Voi continua să lupt pentru România”

După accidentarea suferită în minutul 21, Yulia Dumanska a fost menajata de selecționerul Florentin Pera. Desigur, toată lumea se întreba cât de gravă este accidentarea.

Vestea bună a sosit chiar de la jucătoarea care evoluează pentru Gloria Bistrița. Care a postat prin intermediul contului său de Instagram un mesaj prin care îi liniștește pe fani. 

”Salutare. Vreau să vă mulțmesc penru urări. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Voi continua să lupt pentru România”, a spus Dumanska.

România şi Ţările de Jos s-au întâlnit în grupa C la Campionatul European de handbal feminin. “Tricolorele” au început bine meciul, reuşind să ţină piept campioanelor mondiale din 2019, însă o accidentare gravă a umbrit repriza bună a României.

Yulia Dumanska, momente de groază în meciul cu Ţările de Jos! S-a lovit de bară

Yulia Dumanska s-a lovit violent de bara laterală în minutul 21 al meciului. Portarul naţionalei României care a avut o evoluţie de senzaţie până atunci a rămas minute bune întinsă, primind îngrijiri medicale. VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Jucătoarea a fugit înapoi în poartă după un contraatac în superioritate numerică şi s-a aruncat pentru a prinde mingea venită din cealaltă jumătate. A ratat balonul şi s-a lovit violent de bara porţii.

Portarul naţionalei României a ieşit pe propriile picioare de pe parchet

Au urmat momente de panică. A fost adusă o targă pe parchet, în timp ce Dumanska primea îngrijiri în zona şoldului şi a coastelor. Între timp, s-a făcut linişte în sală, lumea aşteptând cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Yulia Dumanska a putut să se ridice şi să părăsească parchetul pe propriile picioare, în aplauzele fanilor prezenţi în sala din Skopje.

Până în acel minut, portarul naţionalei României a avut un procentaj de excepţie, apropiindu-se la 50%. Datorită paradelor Yuliei Dumanska, România a putut chiar să preia conducerea în meciul cu Ţările de Jos.

ADVERTISEMENT

Ţările de Jos au intrat cu avantaj la pauză

“Tricolorele” au acuzat şocul şi Ţările de Jos au trecut din nou în avantaj pe tabelă spre finalul reprizei. Daciana Hosu a intrat foarte bine în poartă şi a avut două intervenţii în finalul primei părţi.

Echipa lui Per Johansson a intrat cu avantaj la cabine, scor 14-12. Cristina Neagu nu a făcut cea mai strălucită repriză, reuşind să înscrie o singură dată, din aruncare de la 7 metri.

ADVERTISEMENT

România trebuie să învingă una dintre forţele grupei: Ţările de Jos sau Franţa, pentru a merge în grupele principale cu şanse de calificare în careul de aşi.

ADVERTISEMENT