Sport

Imagini horror cu un fost star din NFL. Își snopește în bătaie soția în fața copilului de cinci luni. Video

Scandal uriaș în Statele Unite ale Americii. Zac Stacy, fost jucător de fotbal american la New York Jets, e acuzat de violență domestică, după ce a fost surprins cum își loveste soția cu bestialitate.
18.11.2021 | 23:59
Imagini horror cu un fost star din NFL Isi snopeste in bataie sotia in fata copilului de cinci luni Video
ADVERTISEMENT

Imaginile horror cu Zac Stacy în care își lovește cu brutalitate fosta parteneră de viață au devenit virale pe internet. Fostul jucător de fotbal american a comis fapta de față cu fiul lor în vârstă de doar cinci luni.

Zac Stacy și-a lovit cu bestialitate soția. Imagini de coșmar cu fostul jucător de fotbal american

Numele femeii agresate de Zac Stacy este Kristin Evans. Fost running-back la Jets, sportivul în vârstă de 30 de ani este acum căutat de poliție pentru a răspunde în fața legii pentru fapta comisă.

ADVERTISEMENT

Forțele de ordine din Florida au emis deja un mandat de arestare pe numele lui Zac Stacy. Momentan, fostul jucător de la New York Jets este de negăsit. Presa din State anunță că agresorul s-ar ascunde cel mai probabil în Nashville, Tennessee.

Poliția și-a făcut extrem de greu treaba, motiv pentru care i-a permis lui Zac Stacy să fugă. Autoritățile au emis mandat pe numele fostului sportiv abia la patru zile după incidentul violent cu Kristin Evans.

ADVERTISEMENT

Agresiunea a avut loc pe 14 noiembrie, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Stacy și-a lovit în cap fosta parteneră de viață apoi, după ce a târât-o prin casă, a izbit-o de un televizor.

Zac Stacy avea din partea poliție un ordin de restricție să nu se apropie de fosta soție. Kirstin Evans susține că fostul jucător de fotbal american o agresa încă de când era gravidă:. „Nu o să se oprească. Mă va omorî și se va simți justificat să facă asta”, a afirmat victima, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Victima a mai afirmat și că fostul soț „a fost internat voluntar pentru tratarea unei boli mintale” în luna martie și că acesta lua medicamente pentru a-și ține boala sub tratament.

Zac Stacy a fost ambasador al sportului

După cum se aude pe înregistrare, înainte să părăsească locul faptei, fostul sportiv i-a spus fiului său că „îl iubește”, plecând apoi înainte ca femeia să ceară ajutorul Poliției.

ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători din NFL au făcut front comun împotriva lui Stacy. „Să fie aruncat în spatele gratiilor!”, a postat Davante Adams, vedeta lui Green Bay Packers. Chris Long, fost coechipier cu Zac Stacy, a reacționat și el: „Mi-a întors stomacul pe dos!”.

TMZ Sports susține că Zac Stacy, care era ambasador al fotbalului american în SUA și-a pierdut deja colaborarea cu TransPerfect Music City Bowl. Fostul running-back de la New York Jets ar fi urmat să apară în calitate de invitat special, pe 30 decembrie, la Bowl-ul din Nashville.

ADVERTISEMENT