Life

Zanni a făcut o avere după Survivor România! Câți bani câștigă pentru lupta cu CipiRAW, în gala MMA

Zanni a câștigat Survivor România și, după victoria din Dominicană, cariera lui a luat avânt, iar conturile sale s-au umplut de bani. Acum, el va pune mâna pe o sumă fabuloasă pentru a urca în ringul MMA.
28.07.2022 | 13:17
Zanni a facut o avere dupa Survivor Romania Cati bani castiga pentru lupta cu CipiRAW in gala MMA
Zanni a făcut bani serioși din muzică, iar acum se pregătește să încaseze și din lupte MMA / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni a reușit să câștige marele premiu de la Survivor România 2021, în conturile sale intrând, la acea vreme, cei 50.000 de euro puși în joc, sumă la care s-a adaugat și onorariul pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. După ce s-a întors din reality-show-ul difuzat, pe atunci, de Kanal D, Zanni a cunoscut un succes uriaș și în muzică, iar conturile lui au devenit din ce în ce mai bine ”garnisite” de bani.

Zanni s-a îmbogățit după Survivor România

Zanni a câștigat, la Survivor România 2021, marele premiu în valoare de 50.000 de dolari, sumă la care s-au adaugat, pentru cele șase luni petrecute în Republica Dominicană, încă câteva zeci de mii de euro. Bani suficienți pentru artistul care visa să aibă o casă a lui.

ADVERTISEMENT

De altfel, asta a și făcut Zanni cu banii pe care i-a câștigat la Survivor, el cumpărându-și un apartament pe care l-a dotat și amenajat așa cum visa de multă vreme. Între timp însă, știind că poate specula la maximum capitalul de simpatie, Zanni a avut grijă să își dezvolte cariera muzicală.

Cum contractele pentru recitalurile lui s-au înmulțit, iar piesele scoase de câștigătorul reality-show-ului Survivor România au devenit suficiente, tânărul a decis să își deschidă o firmă. Din luna august a anului trecut, cântărețul este și ”patron”: el deține firma Zanni Music, care are ca obiect activități suport pentru interpretare artistică și spectacole.

ADVERTISEMENT

Iar conform datelor ANAF consultate în exclusivitate de FANATIK, firma lui Zanni a reușit, în doar câteva luni de existență, să obțină sume impresionante de bani, succesul cântărețului fiind incontestabil.

Zanni a câștigat în patru luni de muzică cât a făcut la Survivor

Conform bilanțului financiar depus pentru anul 2021, firma lui Zanni a reușit, în doar patru luni de activitate, să aducă bani serioși în buzunarul câștigătorului de la Survivor România. Ba chiar, am putea spune, Zanni a câștigat mai mulți bani din muzică în patru luni decât în cele șase luni de Survivor România.

ADVERTISEMENT

Astfel, datele consultate de FANATIK anunță că firma lui Zanni a avut o cifră de afaceri de 146.000 de lei, iar profitul pe care tânărul l-a obținut, din muzică, depășește 141.000 de lei, adică puțin sub 50.000 de euro, atât cât era valoarea brută a premiului de la Survivor România.

Câți bani primește Zanni ca să se lupte în gala MMA

Zanni, pe lângă muzică, pare să fie împătimit și de sport. Și, după ce, de câteva luni încoace, este nelipsit de la sala de forță, de curând a acceptat să intre și în ringul MMA, la gala RXF din 27 septembrie. Acolo, Zanni, va intra în ring, pentru prima oară în viața lui împotriva influencerului CipiRaw.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, în exclusivitate, lupta pe care o va avea în ring vine ”la pachet” cu un onorariu cât se poate de bun. Mai exact, pare-se, Zanni va obține cel puțin 5.000 de euro pentru prestația sa din gala MMA. Interesant este că, de-a lungul anilor, Zanni s-a antrenat în repetate rânduri cu sportivi cunoscuți din domeniul MMA, printre care și Yamato Zaharia sau Mihai Zmărăndescu.

Evident, dacă va reușit să și câștige lupta, onorariul va mai crește cu aproximativ 50%, ceea ce înseamnă că artistul poate câștiga bani frumoși dacă va reuși să debuteze în ring cu succes.

 „Mă antrenez. O să fie spectacol. Nu vreau să dau foarte multe detalii, dar o să fie spectacol. CipiRAW a fost cel care m-a provocat, nu eu pe el. N-am acceptat din prima pentru că așteptam să văd care e suma de bani. Nu pot să intru în ring pentru doi lei”, a spus Zanni, recent, pentru FANATIK.

În aceeași gală vor mai fi colegi de la Survivor România din sezonul câștigat de Zanni, Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu urmând să se înfrunte în ring. Tot gala din 27 septembrie a putea reprezenta și debutul Biancăi Drăgușanu în lumea sporturilor de contact în cazul în care i se vor accepta pretențiile financiare uriașe pe care le are pentru a lupta.

ADVERTISEMENT