Life

Zanni a răbufnit după ce Cristi Mitrea l-a atacat în emisiunea lui Cătălin Măruță: “A bătut o femeie gravidă”

Zanni a răbufnit după ce Cristi Mirea l-a atacat de câteva ori în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce i-a transmis cântărețul.
15.05.2024 | 19:58
Zanni a rabufnit dupa ce Cristi Mitrea la atacat in emisiunea lui Catalin Maruta A batut o femeie gravida
Zanni, mesaj dur la adresa lui Cristi Mitrea. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni a răbufnit pe rețelele sociale după ce Cristi Mitrea a făcut referire la el în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Câștigătorul de la Survivor România 2021 nu s-a mai putut abține.

Zanni a răbufnit după ce a fost atacat de Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mesajul dur transmis de artist

Foștii concurenți de la Survivor All Stars sau persoanele apropiate de aceștia au venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde sunt comentate scene din edițiile reality show-ului.

ADVERTISEMENT

Cristi Mitrea comentează și el edițiile Survivor alături de invitați, deși părerile sale au fost controversate de-a lungul timpului. După ce a simțit câteva atacuri subtile la adresa lui din partea fostului luptător, Zanni aținut să-i transmită un mesaj.

De multe ori, Cristi Mitrea îi pune în dificultate pe invitați cu întrebările sale și nu ezită să fie sincer. Ana Porgras și Ștefania Stănilă au fost invitate în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Cele două au vorbit despre experiența în jungla din Republica Dominicană, iar Cristi Mitrea le-a pus câteva întrebări pentru a afla detalii despre relația lor de prietenie cu Zanni.

În emisiunea de azi a fost prezentă Marilena, soția lui Andrei Ciobanu, care a fost concurentă la Survivor în sezonul al doilea, în urmă cu trei ani. Aceasta a comentat scandalul dintre partenerul ei și Zanni.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a fost deranjat de intervențiile lui Cristi Mitrea. Fostul câștigător Survivor a cedat și a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, în secțiunea de story. Tânărul a amintit de scandalul în care fostul luptător a fost implicat cu Andreea Mantea, mama fiului său.

“De ce nu-mi chemați și mie familia în emisiune? Numai familiile războinicilor? Mă simt marginalizat…Mitrea a bătut o femeie gravidă, normal că n-are cum să mă placă, că în loc să le caftesc pe Ana și Ștefy…le-am iubit și le-am salvat!”, a scris Zanni pe Instagram, însă a decis să șteargă postarea după puțin timp, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Zanni l-a atacat pe Cristi Mitrea și în trecut

Nu este pentru prima dată când Zanni îl ironizează pe Cristi Mitrea. Anul trecut, tânărul i-a adresat replici dure fostului luptător, spunându-i că nu îi ia în considerare părerile despre Survivor, din moment ce el nu a participat.

Comentariul lui Zanni a venit după ce a fost prezent la Survivor 2023, acolo unde trebuia să-i ajute pe concurenți. Cristi Mitrea i-a spus tânărului că nu a fost un adevărat mentor în junglă.

ADVERTISEMENT