Life

Zanni a umilit-o pe Ana Porgras. Ce a putut să spună câștigătorul de la Survivor România despre fosta gimnastă

Zanni și Ana Porgras au rupt prietenia după Survivor România, câștigătorul reality show-ului de la Kanal D fiind extrem de dezamăgit de comportamentul sportivei.
08.08.2021 | 14:31
Zanni a umilito pe Ana Porgras Ce a putut sa spuna castigatorul de la Survivor Romania despre fosta gimnasta
ADVERTISEMENT

Faimosul din Republica Dominicană a lansat un atac dur la adresa fostei gimnaste și i-a adus cuvinte grele. Artistul a umilit-o pe frumoasa brunetă, deși a recunoscut că a plăcut-o în timpul competiției.

Cântărețul și-ar fi dorit o relație amoroasă cu Ana Porgras, însă ulterior a realizat că tot ce a vrut fosta concurentă de la Survivor România era să revină în atenția publică.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Zanni crede că sportiva și-ar fi dorit să fie vedetă, ”o altă pițipoancă”, care nu face nimic altceva decât să stea în fața camerei foto.

Zanni, atac dur la adresa Anei Porgras. Ce a putut să spună despre sportivă

În altă ordine de idei, câștigătorul de la Survivor România susține că dacă oamenii ar afla cine este, de fapt, Ana Porgras, ar fi, cel mai probabil, dat în judecată.

ADVERTISEMENT

„Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calmitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja.

E foarte frumoasă, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine. La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, dacă ea își asuma ce s-a întâmplat și ce a fost de fapt o judeca lumea. Ce și-a dorit ea de fapt a fost să fie și ea vedetă.

A vrut și ea să fie cunoscută, să facă și ea poze, să fie și ea o altă pițipoancă, o alta care stă cu telefonul și face așa la cameră, că multe asta își doresc”, a mărturisit Zanni, în emisiunea lui Mihai Ghiță, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul show-ului „În oglindă”, protejatul lui Alex Velea și-a exprimat încă o dată dezamăgirea pentru prietenia frumoasă care începuse între el și fosta gimnastă, dar care s-a terminat brusc.

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” este cel care a încetat legătura cu Ana Porgras, după ce a citit câteva mesaje care nu i-au plăcut, chiar în telefonul frumoasei brunete.

Din păcate, relația specială dintre cei doi Faimoși de la Survivor România s-a încheiat, dar nu este exclusă posibilitatea ca în viitor să revină la gânduri mai bune.

ADVERTISEMENT