Life

Zanni, adevărul despre voturile de la Survivor All Stars 2024. Ce vrea să facă câștigătorul cu banii

Zanni, dezvăluiri despre alegerile telespectatorilor de la Survivor All Stars 2024. În ce va investi învingătorul premiul.
04.06.2024 | 09:00
Zanni adevarul despre voturile de la Survivor All Stars 2024 Ce vrea sa faca castigatorul cu banii
Zanni, dezvăluiri despre alegerile telespectatorilor de la Survivor All Stars 2024. În ce va investi învingătorul premiul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Zanni, adevărul despre voturile de la Survivor All Stars 2024. Ce vrea să facă câștigătorul cu banii. Fostul Faimos de la Pro TV a dat cărțile pe față după ce producția a fost acuzată de blat în defavoarea lui Iancu Sterp.

Zanni, dezvăluiri despre alegerile telespectatorilor de la Survivor All Stars 2024. În ce va investi învingătorul premiul

Zanni, dezvăluiri despre alegerile telespectatorilor de la Survivor All Stars 2024. În ce va investi învingătorul premiul care se ridică la valoarea de 100.000 de euro. Tânărul ”i-a bătut” pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Fostul participant al show-ului filmat în Republica Dominicană se simte foarte îndreptățit și spune că oamenii din fața micilor ecrane au votat dreptatea, naturalețea și talentul. Pe de altă parte, a fost taxată lașitatea.

„Să ne spună câte voturi nu i s-au înregistrat lui Iancu și să înmulțească cu 100 ca să își dea seama câte nu ni s-au înregistrat nouă. Dacă lui nu i s-au înregistrat 10.000 de voturi, nouă nu ni s-au înregistrat un milion de voturi. 

ADVERTISEMENT

Mă simt iubit, s-a arătat tot ce trebuia. Se vede diferența de acum trei ani și cum mă simt în momentul acesta. Mă simt recunoscător, iubit, apreciat și vreau să mai vină un Survivor să dau iar cu Războinicii de pereți. 

Vreau să îmi fac niște cabane la munte unde să vină toată lumea care m-a iubit și toată lumea care vrea o vacanță. Undeva în munți voi face cabanele, asta voi face cu premiul câștigat la Survivor.

ADVERTISEMENT

Nu sunt dispus să pierd banii, vreau să-i investesc. Prima dată mi-am cumpărat un apartament din banii câștigați la Survivor”, a declarat Zanni, câștigătorul de la Survivor All Stars 2024, pentru cancan.ro.

Zanni, despre forța care îl împinge să evoluează

Zanni a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 3 ani când a participat în emisiunea culinară Chefi la cuțite. Toată lumea a aflat atunci că a fost abandonat de părinți și că a crescut într-un orfelinat, însă mereu a simțit o forță care l-a împins să evolueze.

ADVERTISEMENT

Consideră că puterea pe care o are a venit din sărăcie și din foame. A muncit foarte mult și a reușit să își depășească condiția, precizând că fiecare persoană în parte trebuie să caute întotdeauna o portiță de care să se agațe.

Îi sfătuiește pe tineri să nu mai iasă în cluburi, să nu se mai bucure la plăcerile de moment și să nu consume substanțe interzise. Zanni îi îndeamnă să renunțe să se mai uite după hainele de firmă și să se dezvolte în permanență.

ADVERTISEMENT