Life

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a spus adevărul despre relația cu Ana Porgras: “Încă am sentimente pentru ea”

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a spus adevărul despre relația cu Ana Porgras. Cântărețul a recunoscut că încă mai ține la fosta gimnastă.
14.01.2022 | 19:15
Zanni castigatorul Survivor Romania 2021 a spus adevarul despre relatia cu Ana Porgras Inca am sentimente pentru ea
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a spus adevărul despre relația cu Ana Porgras. Sursa foto: Captură Pro TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni a spus adevărul despre relația cu Ana Porgras, cu care nu mai vorbește din vara anului trecut, atunci când a câștigat Survivor România.

Cântărețul a recunoscut că mai are sentimente pentru fosta gimnastă, dar nu a vrut niciodată să aibă o relație amoroasă cu ea.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 24 de ani a ajuns să se îndrăgostească de personalitatea ei în timpul show-ului din Republica Dominicană.

Zanni, adevărul despre relația cu Ana Porgras

Invitat la rubrica “Spui tot sau îți ia gura foc!”, Zanni a răspuns cu sinceritate întrebărilor pe care le-a primit de la Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Zanni a organizat o petrecere la el acasă, acolo unde au fost prezenți câțiva foști Faimoși. Acesta a căutat-o pe Ana Porgras la momentul respectiv, dar nu a venit la mica reuniune, din moment ce avea deja o relație atunci.

Tânărul artist a recunoscut că încă are sentimente pentru fosta sa coechipieră de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

“Nici cu Ana Porgras nu voiam o relație, dar m-am îndrăgostit de ea. M-am îndrăgostit de personalitatea ei. Și am lăsat-o pe mijloc, pentru că intriga e bună. Încă am sentimente pentru ea, nu uit ce a însemnat pentru mine. 

Încă am sentimente pentru ea, îmi place de ea. Țin la ea, e iubire, dar iubirea e de mai multe feluri. Cu ea am avut o relație puternică.

ADVERTISEMENT

Doar o dată am mai căutat-o, când i-am invitat pe Faimoși la mine acasă. Ea avea o relație atunci și nu a venit.

Au mai fost niște fete de pe la Puterea dragostei, mi-e și rușine să spun că au fost mai multe care s-au dat la mine.”, a spus Zanni în platoul emisiunii “La Măruță”.

Înainte de sosirea Anei în Republica Dominicană, Zanni a recunoscut că el și Alexandra Stan au fost destul de apropiați.

Cei doi chiar au ajuns să-și mărturisească sentimentele unul față de celălalt. Dezvăluirea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că Zanni și Alexandra Stan au avut numeroase conflicte.

Zannidache și Ana Porgras nu-și mai vorbesc de când fostul concurent a câștigat ediția din 2021 Survivor România. Un mesaj pe care l-a citit în telefonul fostei sportive l-a făcut să-și schimbe părerea despre aceasta.

ADVERTISEMENT