Life

L-a trădat Zanni pe cel care l-a descoperit? Alex Velea spune adevărul despre cearta lor: „Așa este viața” / Video

Alex Velea a vorbit deschis despre relația pe care o are în prezent cu "fiul său de suflet", Zannidache. S-a rupt sau nu prietenia dintre cei doi artiști?
30.11.2021 | 12:27
La tradat Zanni pe cel care la descoperit Alex Velea spune adevarul despre cearta lor Asa este viata  Video
Alex Velea a vorbit despre ruptura dintre el și Zannidache. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit, pentru prima dată, despre relația pe care o are cu Zannidache, după ce în presă au apărut informații conform cărora prietenia celor doi artiști s-ar fi încheiat. Zanni a trecut, de curând, printr-o perioadă mai grea și a ales să se retragă pentru un timp. Cu toate acestea, câștigătorul „Survivor”  nu a plecat de lângă Alex Velea și Antonia, care îl consideră (încă) parte din familie.

De-a lungul timpului, Alex Velea le-a întins o mână multor artiști aflați la început de drum. Unii dintre aceștia au ales, însă, să se îndepărteze și să uite de ajutorul primit. Primii care l-au părăsit au fost Lino Golden și Mario Fresh. Asta l-a rănit pe fondatorul „Golden Boy Society”, ajungând chiar să rupă contractele celor doi în fața fanilor de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

În ce relație sunt acum Alex Velea și Zannidache?

Sătul de speculațiile apărute, Alex Velea a publicat un videoclip pe Tik Tok în care a explicat cum stau, de fapt, lucrurile între el și “fiul său de suflet”, așa cum îi spune lui Zanni. Cântărețul a recunoscut că Zanni trece printr-o perioadă în care a refuzat ajutorul venit din partea apropiaților, dar relația dintre el și Alex Velea a rămas neschimbată.

Alex Velea spune că i-a înțeles nevoia de singurătate și l-a așteptat să se întoarcă cu forțe proaspete, pentru a se ocupa de proiectele pe care le au împreuna.

ADVERTISEMENT

“Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el”

@iamvelea♬ original sound – Alex Velea

 „De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea, fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el. Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă așa este viața, și cu suișuri și cu coborâșuri. 

Nu m-a trădat cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple. Nu a fost deloc așa, nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual. Nici nu o să o fac prea curând, pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut, exact așa cum am promis”, a dezvăluit Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Alex Velea are planuri mari pentru Zannidache

Alex Velea se ține de promisiune și spune că vrea să-l transforme pe Zanni într-un artist de succes. Cei doi și-au reluat deja activitatea în studioul muzical, iar câștigătorul „Survivor România” va lansa o nouă melodie în zilele care urmează.

Mai mult, Alex Velea și Zanni vor apărea împreuna într-o emisiune difuzată de Antena 1, în noaptea dintre ani. De asemenea, în 2022, trapperul va fi protagonistul unei producții online, mărturisește Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„Am reînceput treaba în studio, în această săptămână o să filmăm și revelionul de la Antena 1. De la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare. În concluzie nu a existat nicio ceartă, nu mai credeți toate mizeriile.”, a spus viitorul soț al Antoniei.

Fostul concurent de la Survivor a publicat, de curând, un mesaj în care le-a povestit fanilor despre momentele dificile prin care a trecut. El a mărturisit atunci că se consideră cel mai mare dușman al său.

„Nici sfaturile nu mă ajută să trec peste și nimic altceva. Uneori sunt cel mai mare dușman al meu. Singur trebuie să mă conving de anumite chestii.”, a scris Zannidache pe Facebook.

ADVERTISEMENT