Life

Zanni va apărea la Antena 1. În ce emisiune poate fi urmărit prezentatorul Survivor Extrashow

Zanni va apărea într-o emisiune difuzată la Antena 1, alături de alte vedete. Prezentatorul Survivor Extrashow va putea fi urmărit în emisiunea lui Nea Mărin.
28.01.2022 | 18:58
Zanni va aparea la Antena 1 In ce emisiune poate fi urmarit prezentatorul Survivor Extrashow
ADVERTISEMENT

Zanni va putea fi văzut în emisiunea lui Nea Mărin, la Antena 1, “Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”.

Câștigătorul Survivor România 2021 va face show alături de Speak, Ștefania, Alex Velea, Sony și Babană.

ADVERTISEMENT

Cântărețul prezintă emisiunea “Survivor Extrashow” pe platforma VOYO, deținută de Pro TV, unde vorbește despre îndrăgitul reality show pe care l-a câștigat în 2021.

Zanni, prezentatorul Survivor Extrashow, va apărea la Antena 1

Sezonul “Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară!”, difuzat duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30, ajunge la final. Zanni va apărea la Antena 1, în emisiunea lui Nea Mărin, alături de alte vedete, alături de care va face show.

ADVERTISEMENT

Ultimele ediții ale emisiunii sunt filmate la malul Mării Negre, la Techirghiol. Nea Mărin le va da de lucru lui Zanni, Alex Velea, Speak, Ștefaniei, lui Sony și Babană, potrivit a1.ro.

Vedetele enumerate mai sus vor lucra la organizarea unui târg cu muzică și dansuri. Acestea vor fi alături de noul primar, Nea Mărin, și vor avea de îndeplinit diverse misiuni.

ADVERTISEMENT

“Sunt un fel de sălbatic. Nu am fost la Nea Marin niciodată. Prezența lui îmi încântă sufletul. Țin foarte mult la el. Îl cunosc de 13 ani.”, a declarat Alex Velea.

Nea Mărin va începe sarcinile din Olimp și le va da instrucțiuni clare vedetelor. “Pentru Nea Mărin, emisiunea asta este doar să dea ordine!”, spune Speak.

ADVERTISEMENT

Cele șase vedete sunt pregătite să le demonstreze lui Nea Mărin și primarului de ce sunt capabile. Vor avea de adunat nămol, de strâns rapane sau de făcut repetiții de dansuri tradiționale. Mai mult, vor avea parte și de scufundări și de lecții de gătit oferite de chef Scărlătescu.

“Înainte să îl cunosc pe Nea Marin, genul asta de dansuri mi se păreau simple, dar nu e chiar așa și dansurile populare au o eleganță a lor.

Mi-a plăcut de puștii care erau aici, dar și mai tare când au făcut dansurile tătărești. Este spectaculos, mi-a plăcut.”, a mai spus Alex Velea.

Marin Barbu, pe numele său real, s-a declarat mulțumit de cele șase vedete care se vor lupta să-l impresioneze în ultimele ediții ale emisiunii.

“Nu prea fac eu asta des. Este pentru a doua oară, de când filmez, când pot să mă declar mulțumit pentru o zi. Îmi place echipa asta la nebunie și sunt curios cum se va termina această experiență.”, spune Nea Mărin.

ADVERTISEMENT