Life

Zanni, anunț important pentru fani. Și-a luat casă cu premiul de la Survivor România. Cum arată? Video

Zanni a dezvăluit ce a făcut cu premiul câștigat în cadrul competiției sportive Survivor România, show filmat timp de mai bine de jumătate de an în Republica Dominicană.
09.09.2021 | 23:48
Zanni, anunț important pentru fani. Și-a luat casă cu premiul de la Survivor România. Cum arată? Video
Zanni, anunț important pentru fani. Și-a luat casă cu premiul de la Survivor România. Cum arată. Video. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Kanal D a făcut un anunț important pentru fani, precizând că a reușit, în sfârșit, să-și achiziționeze casa la care visează de foarte mulți ani. Acum poate spune că are locuința sa.

Fostul Faimos de la Survivor România nu a cheltuit niciun leu din cei 50.000 de euro, iar acum a bătut palma pentru prima sa casă. Artistul și-a achiziționat un apartament cu două camere, în Capitală.

Protejatul lui Alex Velea s-a mutat deja în locuința care este pe numele său, arătându-se celor care îl urmăresc în mediul virtual cum arată casa achiziționată cu premiul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România și-a luat oficial casă. Câștigătorul de la Kanal D le-a arătat tuturor locuința

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… 

Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, a spus Zanni într-un scurt clip pe care l-a publicat pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, cântărețul a urcat pe contul de Youtube filmări din propria casă, în felul acesta dezvăluind cum arată locuința cumpărată cu foarte puțin timp înainte de a împlini 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Artistul este fericit că a reușit să-și vadă visul dus la bun sfârșit, asta cu ajutorul fanilor și premiului de la Survivor România, pentru care a luptat din greu în condiții greu de imaginat.

Fostul concurent de la Kanal D este pe punctul de a face și câteva schimbări în noua sa casă, dar toate modificările se vor face pe parcurs, pentru că toate costă bani.

ADVERTISEMENT

Unde a locuit Zanni de la Survivor România până acum

Zanni are toate motivele din lume să se bucure, asta după ce în trecut a avut o viață greu încercată. A fost abandonat de mamă și a fost crescut la orfelinat, apoi într-o casă unde era în grija unei femei, alături de alți copii.

O altă locuință în care a stat cântărețul până la vârsta de aproape de 24 de ani este și un cămin studențesc, unde a petrecut o perioadă bună de timp, loc pe care nu l-a ascuns fanilor săi.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri