Life

Zanni are probleme de sănătate. Câștigătorul Survivor România 2021 a anunțat că are nevoie de intervenția medicilor

Zanni are probleme de sănătate și a anunțat că va merge la medic.
20.07.2021 | 13:40
Zanni are probleme de sanatate Castigatorul Survivor Romania 2021 a anuntat ca are nevoie de interventia medicilor
Zanni are probleme de sănătate. Câștigătorul Survivor România 2021 a anunțat că are nevoie de intervenția medicilor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Zanii le-a arătat fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă după emisiunea din Republica Dominicană. Acesta le-a explicat că din aceste cauze el șchiopătează.

Totuși, el și-a asigurat susținătorii că o să apeleze la ajutor medical de specialitate pentru a-și reveni la o stare de sănătate mai bună. Problema cu care se confruntă câștigătorul Survivor 2021 este legată de insectele din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Zanni are nevoie de ajutorul medicilor. Cu ce se confruntă câștigătorul Survivor

Zannidache a fost mușcat de mai multe ori de păianjeni, iar acum se confruntă tot cu o asemenea problemă.

El are piciorul foarte umflat din această cauză, după cum se poate vedea în imaginile făcute publice de el pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

El le-a mai transmis oamenilor de acasă că este în dureri, dar că va merge la medic pentru a rezolva această situație, mai ales că acum are acees la aceste servicii de calitate, spre deosebire de momentele în care se afla în Republica Dominicană.

”Deci în urma unei mușcături de păianjen, cam așa arată…ăsta e motivul pentru care șchiopătez în momentul de față, avem aici o mușcătură de păianjen și mă doare prea tare.

ADVERTISEMENT

Nu e normal ce se întâmplă aici, oameni buni. Și în cazul în care vreți să știți, nu este prima mușcătură, mai este una aici, asta a fost mare cât tot piciorul, a rămas cicatrice”, a declarat Zanni.

Zanni are nevoie de ajutorul medicilor
Zanni are nevoie de ajutorul medicilor. Sursa foto: Instagram

Zannidache, la medic după întoarcerea de la Survivor România 2021

Totuși, el și-a liniștit fanii și i-a asigurat că este bine și totul este sub control, dar că o să vadă un medic.

ADVERTISEMENT

„Nu vă speriați, am vrut doar să împărtășesc cu voi, cam ăștia sunt balaurii cu care am avut de-a face în Dominicană. O să merg la doctor, nu vă panicați”, a spus Zanni pe Instagram.

De asemenea, Zanni de la Survivor România 2021 a mai dezvăluit și că aceasta nu este singura mușcătură cauzată de insecte cu care s-a confruntat.

Mai mult de atât, el le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare că are mai multe cicatrici cauzate de păianjeni, fiind mușcat de numeroase ori în Republica Dominicană, la filmările pentru Survivor.

ADVERTISEMENT