Life

Zanni, câștigătorul de la Survivor România, comentariu controversat despre influenceri: ”Nu vă stă bine”

Zanni, critic cu influencerii de la noi. Fostul concurent de la Kanal D și de la Chefi la cuțite a dat cărțile pe față despre această breaslă.
30.11.2022 | 10:38
Zanni castigatorul de la Survivor Romania comentariu controversat despre influenceri Nu va sta bine
Zanni, critic cu influencerii de la noi. Fostul concurent de la Kanal D a cărțile pe față. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Survivor România are un comentariu controversat despre influenceri. Artistul a dezvăluit care sunt lucrurile pe care le fac aceștia și de ce nu le stă bine atunci când fac anumite postări în social media.

Zanni, critic cu influencerii de la noi. Fostul concurent de la Kanal D a cărțile pe față

Zanni este foarte aspru cu influencerii români. Pe cine nu suportă câștigătorul de la Survivor România, dar și cine este persoana pe care o admiră cel mai mult din showbiz. Vedeta a explicat care sunt motivele sale.

ADVERTISEMENT

„Vreau să zic doar că dacă e să aleg să fac un top pe cine urăsc cel mai tare îi urăsc pe influencerii perfecți, pe ăștia care zâmbesc prea mult pe story-uri, fac reclame la creme de față. 

Singurul influencer perfect cu care sunt de acord și am înțeleles toată schema este Dorian Popa, dar în rest nu vă stă bine…”, a declarat Zanni pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Survivor România nu critică pentru prima oară această breaslă. Fostul concurent de la Chefi la cuțite crede că cei care postează non-stop pe social media nu se vor descurca în situația în care tehnologia ar dispărea.

În plus, protejatul lui Alex Velea consideră că unii influenceri se cred superiori față de ceilalți doar pentru simplu fapt că au făcut câteva story-uri. Zanni spune că ar dispărea superficialitatea odată cu închiderea rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT

Zanni, adevărul despre influencerii români

„Chiar îmi doresc să dispară falsitatea, superficialitatea, vedetele astea de carton, impresii, ăștia de se închipuie, au făcut și ei un live două și deja sunt Dumnezeu pe Pământ, nu îmi plac chestiile astea deloc”, a spus Zanni într-o emisiune de pe Youtube.

În altă ordine de idei, câștigătorul de la Survivor România spune că nu trăiește din postările de pe Instagram și are mai multe meserii pe care se bazează. Până la această vârstă a învățat să se descurce foarte bine.

ADVERTISEMENT

Dacă s-ar închide tot ce ține de tehnologie, atunci cântărețul ar tunde sau ar realiza tatuaje, pasiune pe care o are de foarte multă vreme. De altfel, corpul artistului este acoperit cu numeroase opere de artă.

Totodată, vedeta de la Pro TV s-ar înconjura de oameni frumoși, cu care să se distreze fără internet. Zanni se gândește la focuri de tabără, dansuri și multe alte lucruri interesante.

ADVERTISEMENT
Tags: