Life

Zanni, câștigătorul Survivor România, luat prin surprindere de un fan: „Să vii să-ți iei copilul!”

Zanni, câștigătorul Survivor România, a fost luat prin surprindere de un fan. Acesta i-a spus să vină să-și ia „copilul”, spre amuzamentul internauților.
31.07.2021 | 15:45
Zanni castigatorul Survivor Romania luat prin surprindere de un fan Sa vii sati iei copilul
ADVERTISEMENT

Zanni, câștigătorul Survivor România, a fost luat prin surprindere de un fan. Acesta i-a scris să vină „să-și ia copilul”, adică un băiețel care seamănă foarte mult cu el, mai ales după modul în care și-a vopsit părul.

Faimosul a distribuit mesajul pe InstaStory, amuzat că există un „Zanni Jr.” care seamănă atât de bine cu el. Se pare că ui Zanni i-a plăcut cum și-a aranjat micuțul părul și a decis să le arate și internauților cum arată „clona” lui în miniatură.

ADVERTISEMENT

Zanni, câștigătorul Survivor România, luat prin surprindere de un fan: „Să vii să-ți iei copilul!”

Zanni, câștigătorul Survivor România, a fost luat prin surprindere de un fan de pe rețelele sociale. Un tânăr a postat o imagine cu un băiețel vopsit în două culori, la fel ca fostul concurent de la Kanal D.

Fanul respectiv i-a scris „Să vii să-ți iei copilul, Zanni Jr.”, iar fostul Faimos a distribuit imediat fotografia în secțiunea de stories de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, totul a fost în spirit de glumă. Se pare că băiețelul din imagine este un mare fan de-al protejatului lui Alex Velea și a vrut să semene cât mai mult cu el.

Zanni, chemat să-și ia „copilul”
Zanni, chemat să-și ia „copilul”. Sursa foto: Instagram

Ce face Zanni cu banii câștigați la Survivor România 2021

Znni a câștigat trofeul și marele premiu de 50.000 de euro la Survivor România 2021, iar planul său este să-și cumpere propriul lui apartament. Tânărul a mers deja în căutarea unui apartament care să-i fie casă mult timp de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a postat un videoclip pe canalul de YouTube și le-a arătat fanilor cum a decurs prima vizionare a apartamentului.

Acesta a ținut să le transmită haterilor că va folosi suma de bani pentru a-și îndeplini visul de a avea caa lui și nu pentru stupefiante, așa cum îl acuzau unii.

ADVERTISEMENT

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă.

Sunt băiat cuminte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea”, a declarat fostul Faimos în vlogul său.

Zannidache a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România, dar și ce mai controversat, totodată. Disputele cu Elena Marin au împărțit fanii în două tabere timp de mai bine de jumătate de an.

ADVERTISEMENT