Life

Zanni cu ochii în lacrimi. Câștigătorul de la Survivor a vorbit despre moartea “fratelui său”. “Trăia în altă lume”

Zanni a fost extrem de trist când a aflat că "fratele său" s-a sinucis. Câștigătorul de la Survivor a decis să vorbească despre moartea lui Alexandru.
15.09.2021 | 14:34
Zanni cu ochii in lacrimi Castigatorul de la Survivor a vorbit despre moartea fratelui sau Traia in alta lume
ADVERTISEMENT

Zanni le-a povestit prietenilor virtuali despre “fratele său”, Alexandru. Tânărul s-a sinucis în timp ce cântărețul participa la Survivor România.

Câștigătorul de la Survivor România nu a putut să-și stăpânească lacrimile atunci când și amintit de Alexandru și a vorbit despre relația pe care o aveau.

ADVERTISEMENT

Alexandru era instructor de fitness și a murit în vara acestui an, după ce s-a aruncat de pe acoperișul căminului în care locuia.

Zanni cu ochii în lacrimi. Câștigătorul de la Survivor a vorbit despre moartea “fratelui său”

Zanni și Alexandru nu au fost frați buni. Viața i-a apropiat însă. Au crescut în același orfelinat, apoi au fost luați de o femeie. Chiar dacă în ultima perioadă nu mai erau apropiați, tinerii au ținut foarte mult unul la celălalt.

ADVERTISEMENT

Într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, Zanni a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu Alexandru, iar la un moment dat nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Atunci când a aflat că cel pe care îl numește “fratele meu” a murit, Zanni a fost șocat. Acesta a spus că de ceva vreme nu mai erau foarte apropiați.

“Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu. Împărțeam totul, ne mai și certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați.

ADVERTISEMENT

Eu cu băiatul ăsta m-am certat de mult, dar l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție. Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. Eu aveam alte gânduri, alte aspirații. 

El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă. Cu liceul a început cu petreceri, cu substanțe interzise. O luase pe arătură, dar am crezut că doar încearcă.

ADVERTISEMENT

Eu m-am apucat de tuns, voiam să mă schimb. Nu voiam să mai golănesc. Și m-am apucat de frizerie. (…) Era fratele meu, îl iubeam așa cum este. Îl certam și eram aspru cu el. Dacă nu o să te oprești cu astea, nu o să mai vorbim. De atunci nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. S-a supărat, m-a evitat de atunci”, a povestit Zanni.

Alexandru i-a trimis un ultim mesaj lui Zanni

Înainte de a muri, Alexandru i-a scris un mesaj lui Zanni, pe care acesta l-a văzut când a ajuns acasă. Câștigătorul de la Survivor crede că poate ar fi reușit să împiedice tragedia dacă era în România în acel moment.

“Mi-au spus că fratele meu, Mon, și-a luat zilele. Singur s-a suit și a sărit. Cumva era sentimentul ăla că știu în ce condiții ne-am despărțit, știu că dacă aș fi vorbit cu el poate nu se întâmpla asta.

Pentru că el mă iubea foarte mult. M-am uitat în telefon și el mi-a lăsat un mesaj, exact la două zile după ce am plecat la Survivor. Mi-a recunoscut că eu pentru el am fost o inspirație, că mă iubește, că o să fie mereu lângă mine.

Mă gândesc că poate nu s-ar fi ajuns aici, poate dacă eram acasă și aș fi văzut mesajul.  Nu putea nimeni să îl ajute pe Mon”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT