Life

Zanni de la Survivor România 2021 aruncă bomba. Elena Marin și Cosmin Stanciu formează un cuplu?

08.02.2021 | 10:20
Zanni de la Survivor Romania 2021 arunca bomba Elena Marin si Cosmin Stanciu formeaza un cuplu
Zanni de la Survivor România 2021 aruncă bomba. Elena Marin și Cosmin Stanciu formează un cuplu? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România 2021 aruncă bomba legat de relația dintre Elena Marin și Cosmin Stanciu. Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” este de părere că între cei doi Faimoși există o apropiere care trece granițele unei prietenii. 

Artistul susține că fosta dansatoare a Andreei Bălan îi este infidelă logodnicului ei, Andrei, cu care nu ar fi în relații tocmai bune. Mai mult decât atât, protejatul lui Alex Velea susține că Faimoasa a pus punct relației de acasă dinainte de a ajunge în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Tânărul o acuză pe colega sa de echipă că ar avea sentimente pentru Cosmin Stanciu. Zanni de la Survivor România 2021 a ajuns la această concluzie după ce Elena Marin s-a plâns de relația amoroasă pe care o are cu partenerul ei de viață.

Zanni de la Survivor România 2021, declarații despre infidelitatea Elenei Marin

„Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei?”, i se adresează Zanni colegei sale de echipă, Elena Marin.

ADVERTISEMENT

„Nu, mersi, că am!”, este răspunsul dat de Faimoasă.

„De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?”, adaugă fostul concurent de la „Chefi la cuțite”

„Poftim? Cosmin, ți-am făcut vreodată avansuri sau m-am dat la tine?”, îi spune dansatoarea lui Cosmin, care răspunde „Păi nu!”.

ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România 2021 nu se oprește aici cu acuzațiile și susține că Elena Marin nu ar mai avea nicio relație. Faimoasa s-ar fi despărțit de iubitul ei, Andrei, pentru că tânăra își dorea cu orice preț să se așeze la casa ei și să-și întemeieze o familie.

„Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț”, adaugă cântărețul.

ADVERTISEMENT

Fosta dansatoare a artistei Andreea Bălan izbucnește în plâns la auzul acestor declarații și încearcă să lămurească lucrurile. Elena Marin mărturisește că relația ei merge bine, chiar dacă Andrei nu a fost de acord inițial cu plecarea ei în Republica Dominicană.

„Mi-a spus la un moment dat că nu mă așteaptă acasă. Mi-a spus că a fost o impulsivitate, ca în orice relație există lucruri bune și rele. Am remediat această problemă, am ajuns la un numitor comun și mă susține, dar teama a rămas. 

E multă suferință din nedreptate, teamă, răutate, ceea ce detest cel mai rău. Să fim răi și să mințim sau să călcăm pe cadavre să ne atingem scopul. Nu am fost de acord cu lucrurile astea”, a declarat Faimoasa cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT