Life

Zanni de la Survivor România 2021, surpriză mare pentru fani. În ce film a jucat faimosul

Zanni de la Survivor România, surpriză mare pentru fani, după ce a jucat într-un film. Iată în ce producție a apărut faimosul.
05.06.2021 | 17:05
Zanni de la Survivor România 2021, surpriză mare pentru fani. În ce film a jucat faimosul
Zanni de la Survivor România 2021, surpriză mare pentru fani. În ce film a jucat faimosul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România nu s-a remarcat doar ca artist muzical. Concurentul de la Kanal D și-a făcut apariția și într-un film, cu câțiva ani în urmă.

Deloc întâmplător, Faimosul a interpretat rolul unui adolescent rebel, care i s-a potrivit de minune. Viața lui Zanni nu a fost deloc una ușoară, din moment ce și-a petrecut copilăria la orfelinat și, ulterior, în locuințele sociale.

Se pare că nu muzica a fost prima opțiune a lui Zannidache pentru a se face remarcat. Pe vremea când nu avea atât de multe tatuaje și piercing-uri, iar părul îi era nevopsit, artistul a ajuns să joace într-un film.

ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România 2021, surpriză mare pentru fani. În ce film a jucat faimosul

Zannidache esste cel mai apreciat și, totodată, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Transparența de care dă dovadă și conflictele pe care le-a avut cu coechipierii au împărțit fanii show-ului în două tabere.

Cu doi ani în urmă, Zanni a fost luat sub aripa lui Alex Velea, care l-a ajutat să-și urmeze visul, acela de a deveni un cunoscut cântăreț.

ADVERTISEMENT

Și-a urmat studiile la o școală și apoi la un colegiu economic din Capitală. În perioada liceului, Zanni era foarte apreciat de colegi, fiind un tânăr foarte talentat și inteligent.

Mișcările sașe de acrobat i-ar fi putut aduce un succes răsunător în lumea dansului, însă tânărul a vrut să fie, inițial, actor, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Zanni s-a înscris la cursurile de actorie organizate de regizorul Marian Baciu. La vremea respectivă, concurentul de la Survivor România avea doar 16 ani.

La finalul acestor cursuri, Zanni a jucat într-o piesă de teatru, „Adam+Eva=Love”, dar și în filmul de lung-metraj „Just In My Mind”, scrie sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

În cadrul filmului, Zanni a jucat rolul unui balerin dintr-o clasă de elevi abuzați de profesoara lor. La finalul producției, unul dintre elevi își pune capăt zilelor. Filmul a apărut abia în 2017, deși filmările au avut loc în 2014.

Lung-metrajul nu a apărut la cinema, fiind o producție experiementală, dar poate fi vizionat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Zanni, favoritul publicului la Survivor România

În ultimele două luni, Zannidache a ieșit aproape de fiecare dată favoritul publicului din echipa Faimoșilor.

De altfel, casele de pariuri consideră că tânărul are cele mai mari șanse să câștige show-ul. Zanni se află printre cei mai buni de pe traseu, având și foarte mulți susținători.

Cântărețul a împărțit fanii în două tabere, stârnind foarte multe controverse în cele cinci luni de când se află în Republica Dominicană.

Conflictele cu Elena Marin i-au adus foarte mulți hateri, însă cei doi Faimoși par să se înțeleagă mai bine acum.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri