Life

Zanni de la Survivor România dă de pământ cu Alexandra Stan și Amna. Cum le-a putut imita

13.01.2021 | 11:15
Zanni de la Survivor Romania da de pamant cu Alexandra Stan si Amna Cum lea putut imita
ADVERTISEMENT

Survivor România atinge un nou punct culminant în ediția din 13 ianuarie, unde Zannidache va spune tot ce are pe suflet despre lipsa de implicare și superficialitatea pe care a observat-o la Alexandra Stan și Amna, colegele sale din echipa Faimoșilor.

Competiția de la Kanal D este deja marcată de tensiuni uriașe și show-ul abia a început! Tânărul tatuat le-a imitat pe Alexandra Stan și Amna, dorind să le explice telespectatorilor de ce Faimoșii pierd aproape de fiecare dată meciurile cu Războinicii.

ADVERTISEMENT

Zanii a pus toate tunurile pe Alexandra Stan, despre care a spus că nu este pregătită pentru acest concurs și că nu are habar de absolut nimic, fiind extrem de lentă pe trasee.

Zanni de la Survivor România, critic cu Amna și Alexandra Stan

Nu a scăpat de gura băiatului nici cealaltă cântăreață, Amna, despre care a spus că nu știe care e stânga și care e dreapta, el fiind nevoit să o îndrume până și la asta.

ADVERTISEMENT

„Alexandra Stan nici n-a terminat traseul. Adică, de la Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, ci pentru că se vede după ea că e ținută, așa, în puf… Ea nu știe nimic. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo patru ori: băi, aia-i stânga, nu e dreapta”, a comentat Zanni la testimoniale, imitându-le pe cele două.

Alexandra, cea mai detestată concurentă în rândul telespectatorilor

Nu este singurul dezamăgit de prestația Alexandrei în reality-show-ul din Republica Dominicană. Artista cunoscută de o lume întreagă a reușit să devină inamica numărul unu și pentru telespectatorii fideli ai show-ului.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii cer eliminarea cântăreței pe care o văd extrem de slabă, plus că foarte mulți susțin că ifosele ei nu au ce căuta într-un concurs de supraviețuire, unde trebuie să facă echipă cu toată lumea.

Pe grupurile de pe Facebook dedicate emisiunii, potrivit tuturor sondajelor, dacă mâine s-ar face eliminarea, Alexandra Stan ar fi cea mai votată să vină înapoi în România.

ADVERTISEMENT