Life

Zanni de la Survivor România, desființat de Cătălin Botezatu: ”E ușor pervers”

01.03.2021 | 16:28
Zanni de la Survivor Romania desfiintat de Catalin Botezatu E usor pervers
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România a fost desființat de celebrul creator de modă, Cătălin Botezatu, care i-a caracterizat pe toți Faimoșii rămași în competiția sportivă din Republica Dominicană. Designerul consideră că artistul este „ușor pervers”. 

De asemenea, juratul de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit că nu i-au plăcut unele faze făcute de fostul concurent de la „Chefi la cuțite”, referindu-se aici cel mai probabil la vorbele acide și răutăcioase pe care acesta le aruncă la adresa colegilor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu crede în Zanni și îl vede un concurent destul de bun și puternic, însă șansele sale pentru câștigarea premiului cel mare ar putea crește numai dacă își schimbă atitudinea și comportamentul pe care le are în momentul de față.

Zanni de la Survivor România, caracterizat de Cătălin Botezatu. Cum îl descrie designerul

Creatorul de modă este de părere că Zanni de la Survivor România trebuie să lucreze mai mult la spiritul de echipă și la prietenie pentru că jocul din jungla dominicană până la urmă la aceste aspecte se rezumă. Cătălin Botezatu speră să-l vadă în marea finală.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am văzut pe Zanni și în alte emisiuni, băiatul e bun, e pe val, aduce puncte, dar e ușor pervers. Am zis ceva rău?

Nu trebuie să calci pe cadavre, din ce am văzut eu în câteva episoade, recunosc nu le pot vedea pe toate, am văzut la nominalizări niște faze care nu mi-au plăcut. 

ADVERTISEMENT

Sunt niște faze care nu l-au pus într-o lumină bună, deși e un concurent foarte bun. Sper să se schimbe până la final.

Dacă va ajunge în finală trebuie să-și dea seama că, totuși, spiritul de echipă, prietenia și solidaritatea înseamnă mai mult decât înțepăturile astea pe care le aruncă uneori. 

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă le aruncă gândind sau dacă vin de la el, cum spune el, în mod natural”, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea „Wowbiz.ro”, difuzată pe Youtube.

Celebrul designer are deja câțiva concurenți preferați, printre aceștia numărându-se Jador și Cătălin Moroșanu. Juratul de la Kanal D este captat de acest format, așteptând cu sufletul la gură fiecare ediție a reality show-ului Survivor România.

ADVERTISEMENT