Life

Zanni de la Survivor România, dezvăluiri despre relația dintre Ștefan și Cucu: „Îl ia de fraier”

07.05.2021 | 10:43
Zanni de la Survivor Romania dezvaluiri despre relatia dintre Stefan si Cucu Il ia de fraier
Zanni de la Survivor România, dezvăluiri despre relația dintre Ștefan și Cucu: „Îl ia de fraier” Sursa foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România face dezvăluiri șocante despre Cucu, unul dintre concurenții care s-au alăturat săptămâna trecută în lupta pentru supraviețuire, considerând că ar fi luat „de fraier” de către Ștefan Ciuculescu. 

Faimosul l-a observat mai mult pe jucătorul de fotbal și a sesizat câteva lucruri în comportamentul său față de Cucu, pe care le va dezvălui în ediția din această seară.

ADVERTISEMENT

Tensiunile nu par să se mai termine în echipa roșie, pentru că de fiecare dată apare un scandal între concurenți, astfel că lucrurile sunt destul de agitate. Concurenții se vor duela în jocul pentru imunitate, după ce jocul de recompensă a fost câștigat de Faimoși seara trecută.

Zanni de la Survivor România, dezvăluiri șocante despre Ștefan și Cucu

Zannidache face dezvăluiri uluitoare despre colegii săi din echipa roșie, după ce a văzut mai bine care este comportamentul lui Ștefan Ciuculescu față de Cucu, amândoi intrați recent în competiție.

ADVERTISEMENT

„Ștefan a încercat niște chestii.. M-am uitat așa la Ștefan, îl cam ia la capace pe Cucu, îl cam ia de fraier”, va spune Zanni în ediția de diseară a reality show-ului de la Kanal D. Tot în această seară, telespectatorii vor afla și motivul pentru care cântărețul și-a format această opinie.

„Din ce am văzut, Cucu este un băiat inteligent”, sunt cuvintele Irihei la adresa colegului ei de echipă.

ADVERTISEMENT

Între timp, Ștefan speră să nu fie dezamăgit și spune că este dezgustat de atitudinea cuiva din echipă. „Sper să nu mă dezamăgească.Ne certăm din nimicuri. Persoanele astea mă dezgustă”, a declarat fotbalistul.

Totodată, Raluca Dumitru consideră că au început să apară alte bisericuțe printre Faimoși și că echipa nu mai este deloc unită: „Sunt tensiuni foarte mari și vor fi tensiuni și mai mari, pentru că deja s-au făcut bisericuțe.”

ADVERTISEMENT

Cu toate că atmosfera tensionată nu pare să dispară prea curând din tabăra Faimoșilor, aceștia sunt pregătiți să lupte în primul joc pentru imunitate al săptămânii. Războinicii au pierdu ambele imunități în ultimele săptămâni, așa că lupta va fi una extrem de strânsă.

ADVERTISEMENT