Life

Zanni de la Survivor România, pus la zid de finul lui Cătălin Moroșanu. Campionul K1, următorul pe lista nominalizărilor?

17.03.2021 | 14:55
Zanni de la Survivor Romania pus la zid de finul lui Catalin Morosanu Campionul K1 urmatorul pe lista nominalizarilor
ADVERTISEMENT

Zanni de la „Survivor România” a fost pus la zid de către finul lui Cătălin Moroșanu după ce a făcut declarații șocante legate de celebrul luptător. Artistul a spus că Moroșanu ar fi următorul pe lista de nominalizări pentru eliminare, după Andreea Antonescu. 

Tensiunile nu se mai termină în echipa Faimoșilor. După două luni în care a atacat-o frecvent pe Elena Marin, Zanni are acum o nouă țintă printre colegii lui, și anume Cătălin Moroșanu, pe care l-ar vrea afară din competiție din cauza comportamentului său.

ADVERTISEMENT

Se pare că luptătorul K1 simte că unii coechipieri l-au luat în vizor și lui Zanni nu îi convine atitudinea acestuia. Astfel, Faimosul l-a pus deja pe colegul său pe lista nominaizărilor, imediat după Andreea Antonescu.

Zanni de la Survivor România, pus la zid de finul lui Cătălin Moroșanu. Campionul K1, următorul pe lista nominalizarilor?

Zanni este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor, însă atitudinea sa i-a adus conflicte cu o mare parte dintre colegii lui. După ce cântărețul a declarat că vrea să-l nominalizeze pe Moroșanu pentru eliminare imediat după Andreea Antonescu, finul luptătorului K1 a reacționat și l-a făcut praf pe Zanni.

ADVERTISEMENT

„Fără caterincă, fără nimic… te iubesc și susțin de când eram amândoi ‘mici’! Of, măi Zanni, parcă te văd cum urci scările mai repede decât le cobori”, a transmis Alex, unul dintre finii lui Moroșanu, potrivit wowbiz.ro.

Cătălin Moroșanu și finul său, Alex
Cătălin Moroșanu și finul său, Alex. Sursa foto: wowbiz.ro

Tânărul de 23 de ani a spus că de acum încolo o să voteze doar pe criterii sportive, însă nu l-a luat în calcul și pe colegul său, Sebastian, care a avut cea mai slabă performanță dintre toți băieții Faimoși.

ADVERTISEMENT

În timp ce procentajul de eficiență al lui Moroșanu este de 52,8%, al lui Sebi este de doar 38%. Între timp, fetele cele mai slabe din punct de vedere sportiv sunt Roxana Nemeș (36%) și Andreea Antonescu (11,1%).

Zanni încearcă să-l „protejeze” pe colegul său de o viitoare eliminare, în ciuda aptutudinilor sportive. Sebi este aliatul cântărețului atunci când vine vorba de conflicte cu ceilalți coechipieri, mai ales cu fetele.

ADVERTISEMENT

Luptătorul K1 nu este foarte departe de Zannidache la performanțele sportive, pentru că acesta din urmă are procentajul de eficiență 58,8%, iar imediat după el se află Culiță Sterp cu 58,7%. Cel mai bine pregătit Faimos este Jador (60,8%), care a suferit recent o accidentare la picior. Elena Marin și Ana Porgras au cele mai mari procentaje dintre fete, 56,5%, respectiv 54,2%.

ADVERTISEMENT