Life

Zanni de la Survivor România a recunoscut! I-a furat sau nu mâncarea Elenei Marin?

07.05.2021 | 23:48
Zanni de la Survivor Romania a recunoscut Ia furat sau nu mancarea Elenei Marin
ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor România și-a deschis sufletul și a vorbit despre un moment din timpul filmărilor. Faimosul a dat cărțile pe față legat de scandalul despre furtul mâncării colegei sale de echipă, Elena Marin. 

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a uimit pe toată lumea când a povestit ce s-a întâmplat cu porția de mâncare a dansatoarei. Artistul a spus după mai bine de 3 luni care este, de fapt, adevărul, asta pentru că a comis-o din nou în camp!

ADVERTISEMENT

Protejatul lui Alex Velea a recunoscut că el a fost cel care a „sustras” mâncarea Elenei Marin din lada în care era pusă. Zanni de la Survivor România vrea să fie corect, dansatoarea apreciind întregul său moment de sinceritate din fața camerelor.

Zanni și Elena Marin au făcut pace. Ce a mărturisit Faimosul de la Survivor România

„Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare.

ADVERTISEMENT

M-am uitat stânga dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și după mine era vina celui care a pus-o acolo.

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și fără să știe că eu am fost acela a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu. 

ADVERTISEMENT

I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena”, a povestit Zanni de la Survivor România.

Dansatoarea a apreciat enorm dezvăluirea colegului său, concurentul de la Kanal D declarând că vrea să-i ofere Elenei Marin porția sa de mâncare nu pentru o singură zi, ci pentru toată săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și fosta asistentă de la Antena Stars pare că au făcut pace în acest moment. Faimoasa i-a mulțumit pentru sinceritate și chiar a lovit pumnul cu Zanni, lângă care stătea pe banca din Consiliu de nominalizare.

„Dacă e ea de acord o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. Aș vrea să-i întreb pe cei din jurul meu dacă știu ce înseamnă să fii asumat”, a mai spus Faimosul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink