Life

Zanni, decizie neașteptată în legătură cu Sebi, la Survivor România. Cum și-a uimit “fratele”: “Nu mă așteptam”

Sebastian Chitoșcă a rămas surprins că Zanni l-a votat pentru a părăsi competiția.
26.06.2021 | 11:55
Zanni decizie neasteptata in legatura cu Sebi la Survivor Romania Cum sia uimit fratele Nu ma asteptam
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă ar putea fi eliminat de la Survivor România, iar cel care a contribuit la acest lucru este nimeni altul decât „fratele său”, Zanni.

Ce decizie a luat Zanni în privința lui Sebastian Chitoșcă

Cei din echipa Faimoșilor au pierdut primul meci pentru imunitate, așa că au făcut nominalizări referitoare la cine ar merita să plece acasă din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceasta se pare că a fost o strategie din partea lui Zanni, care se gândise că trebuiau să se voteze între ei, pentru a intra toți în cursa pentru eliminarea de la Survivor România.

„El trebuia să mă voteze pe mine și să intrăm toți”, a spus Zannidache, după ce l-a ales pe „fratele” său, Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Așadar, se pare că cei doi prieteni nu au gândit la fel, iar acum singurul care este propus spre eliminare este Sebastian Chitoșcă, iar șansele sale de a pleca acasă sunt foarte mari.

Sebastian Chitoșcă, uimit de gestul lui Zanni. Chiar nu se aștepta la ce i-a făcut

Sebastian Chitoșcă a vorbit cu zâmbetul pe buze despre faptul că a fost propus spre eliminare de bunul său prieten și se pare că nu a înțeles strategia pe care a avut-o Zanni.

ADVERTISEMENT

El s-a simțit atacat și nu se aștepta să fie nominalizat. Totuși, el a mai declarat că este împăcat cu orice decizie ar fi luată în privința lui și că dacă va fi nevoie să plece acasă, o va face cu capul sus.

„Acum trebuie să spun că mă așteptam? Nu mă așteptam să fiu nominalizat, dar primesc această nominalizare cum le-am primit și pe celelalte, cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Dacă eu trebuie să mai continui în această competiție, oamenii de acasă vor decide, dacă nu, plec așa cum am venit, puternic, cu capul sus”, a spus acesta.

De asemenea, el a ținut să le mulțumească oamenilor și a mai spus că mai are multe lucruri de arătat, așa că s-ar bucura să nu fie, totuși, trimis acasă.

„Le mulțumesc oamenilor de acasă și sper la consiliul de eliminare să mai rămân pe aici, că mai am multe de demonstrat”, a spus Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT
Tags: