Life

Zanni, dezamăgit de femei. Ce a aflat despre fata cu care se întâlnea: „A băgat 10.000 de euro la aparate”

Zanni, dezamăgit de femei. A aflat un lucru care l-a uimit despre o tânără cu care se întâlnea, anume că se juca la aparate.
11.11.2022 | 11:14
Zanni dezamagit de femei Ce a aflat despre fata cu care se intalnea A bagat 10000 de euro la aparate
Zanni, dezamăgit de femei. Ce a aflat despre fata cu care se întâlnea. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Zanni este foarte dezamăgit de femei. Tânărul s-a întâlnit cu o fată de mai multe ori și a ajuns la concluzia că multe se dau ceea ce nu sunt.

Zanni, dezamăgit de femei. Ce a aflat despre fata cu care se întâlnea

Zannidache de la Survivor România a dezvăluit că este foarte dezamăgit de o tânără cu care se întâlnea, după ce a aflat că aceasta a pierdut 10.000 de euro la aparate.

ADVERTISEMENT

Artistul spunea că tânăra a vrut să se dea drept ce nu este și se lăuda cu tot felul de lucruri pe care Zanni le vedea, de fapt, ca niște defecte.

“A început să spună unor tovarăși că a băgat 10.000 de euro la aparate. (…) Că ea fumează în fiecare seară, asta îmi spunea ea mie, că parcă eu asta voiam să aud. Ea credea că e calificată că-mi zice treburile astea”, a spus Zannidache.

ADVERTISEMENT

Zannidache, supărat după ce s-a întâlnit cu o femeie tânără

Câștigătorul de la Survivor România a mai povestit pe rețelele de socializare că tânăra respectivă încerca să se dea ce nu este și a spus că „era ultima necăjită”.

După ce s-a întâlnit cu tânăra respectivă de mai multe ori, Zanni a ajuns la concluzia că nu vrea să se mai vadă cu ea.

ADVERTISEMENT

„S-a dat tipa asta ceea ce nu este. Prea parfumată, prea elegantă, prea așa… dar ea era ultima necăjită.

Fata asta nu știa să facă absolut nimic. În fine, ne-am văzut și a doua oară și a treia oară. Deja a patra zi își arăta niște fețe. Fețe de cizmă.“, a spus el.

ADVERTISEMENT

Zannidache, cunoscut și pentru participarea de la emisiunea Splash! Vedete la apă, a spus că de obicei nu iese cu fete prea tinere, dar de această dată a făcut o excepție pentru o tânără de 21 de ani.

Până la urmă, artistul a regretat decizia făcută pentru că a rămas dezamăgit de femeia respectivă.

ADVERTISEMENT
Tags: