Life

Zanni, dezvăluiri despre fata care i-a pus capac la Survivor România: „Era ce trebuie, nu îndrăgosteală…”

Zanni a vorbit despre fata care i-a pus capac la Survivor România, dar și despre celelalte fete din competiție.
13.07.2021 | 22:56
Zanni dezvaluiri despre fata care ia pus capac la Survivor Romania Era ce trebuie nu indragosteala
ADVERTISEMENT

Zanni, proaspăt întors din Republica Dominicană, a vorbit despre părerea pe care o are despre fetele de la Survivor România. Mai mult, acesta a declarat că a fost o fată de care s-a amorezat.

Zanni, dezvăluiri despre fata care i-a pus capac la Survivor România

Câștigătorul Survivor România a vorbit despre fata cea mai specială pentru el din cadrul competiției. Acesta a declarat că Marilena „era ce trebuie” și nu era vorba doar despre o îndrăgosteală între ei doi.

ADVERTISEMENT

El a mărturist că a admirat-o de multe ori pe Marilena de la Survivor România, dar aceasta a avut o atitudine inabordabilă în fața lui, așa că a renunțat.

De asemenea, Zannidache a vorbit și despre alte foste concurente de la Survivor România. El a spus că Roxana Ghiță accepta avansurile tuturor băieților.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Zanni a dezvăluit că el a încercat să se cupleze cu Roxana Ghiță înainte de începerea emisiunii din Republica Dominicană.

„Marilena era ce trebuie, nu îndrăgosteala… M-am îndrăgostit o dată la 17 ani, am suferit de m-a spart și nu mi-a mai trebuit. Cum stătea Marilena pe forme, ea lua puncte și mă uităm la ea (…)

ADVERTISEMENT

De la Războinici Roxana Ghiță mergea, m-am dat la ea înainte de Survivor. La ea s-au mai dat și alți băieți și când am văzut că e atât de primitoare, dacă voiai să o atingi nu avea nimic împotriva, dacă voiai să o pupi nu avea nimic împotriva (…)

Apoi m-am uitat și la Marilena, am zis „eu vreau, tu vrei?” și era inabordabilă”, a povestit Zanni, conform WowBiz..

ADVERTISEMENT

Ce spune Zanni despre fetele din competiție. Cine i-a displăcut complet

Dezvăluirile lui Zannidache nu s-au oprit aici, pentru că el a povestit și despre fetele care i-au displăcut. Despre unele dintre ele chiar nu a vrut să vorbească deloc.

Pe Adelina, Zanni ar fi fost cel care ar fi respins-o, în timp ce pe Maria Hîncu câștigătorul o aseamănă cu un personaj din desenele animate, dar are numai cuvinte de laudă de spus la adresa acesteia.

Despre Mellina și despre Vera, Zanni nu a vrut să spună nimic. În schimb, el a declarat că nu i-a plăcut niciodată de Maria Chițu, din momentul în care a intrat în competiție și până când a părăsit-o.

ADVERTISEMENT