Life

Zanni, dezvăluiri după ce a câștigat Survivor România 2021. Ce spune despre foștii colegi: „Vedeam răutate în sufletul unora”

Zanni a făcut dezvăluiri după ce a câștigat Survivor România 2021 și a vorbit despre foștii lui coechipieri.
12.07.2021 | 18:30
Zanni dezvaluiri dupa ce a castigat Survivor Romania 2021 Ce spune despre fostii colegi Vedeam rautate in sufletul unora
ADVERTISEMENT

Zannidache este câștigătorul celui de-al doilea sezon Survivor România. După aproape șapte luni petrecute în competiție, faimosul a făcut dezvăluiri despre foștii coechipieri.

Marele câștigător urmează să aterizeze pe aeroportul din Otopeni în această seară, alături de ceilalți finaliști și foști colegi. După câștigarea finalei, tânărul de 23 de ani a vorbit despre relațiile cu cei care i-au fost colegi.

ADVERTISEMENT

Zanni, dezvăluiri după ce a câștigat Survivor România 2021. Ce spune despre foștii colegi

Zanni a făcut dezvăluiri după câștigarea finalei Survivor România 2021. Faimosul a vorbit despre foștii lui colegi și a declarat că nu poate suporta falsitatea.

Tânărul susține că mulți dintre cei care au fost în echipa roșie erau total diferiți atunci când nu se aflau în fața camerelor. În plus, discursurile pe care unii le aveau la consilii erau spuse doar pentru a da bine acasă, după cum susține câștigătorul.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important e să fii tu. Nu va mai trebui să minți niciodată în viață. Frica a fost că poate lumea nu va empatiza cu mine, adevărul din gura mea este mai greu de digerat pentru că nu îl spun drăguț. Situația stătea că aveam nervi, ne ciondăneam.

A fost care pe care. Mulți vorbeau ca în basme, despre dragoste… Erau consiliile și ne vedeau oamenii de acasă, veneau cu citate din poezii. Când nu ne vedea nimeni se certau, se înjurau, își furau mâncarea.

ADVERTISEMENT

Eu mă uitam la ei și spuneam ‘Băi, câți perverși, câți libidinoși…’. Mi-am spus părerea, dar de acum încolo vreau să vorbesc numai despre partea frumoasă”, a declarat Zanni pentru „Ștafeta mixtă” de pe wowbiz.ro. 

Cine nu s-a bucurat pentru reușita lui Zannidache

Zanni a observat că au existat și colegi care nu s-au bucurat pentru reușita lui din marea finală. Fără să dea nume, cântărețul a observat antipatiile care nu au dispărut nici măcar în marea finală.

ADVERTISEMENT

Faimosul este convins că oamenii de acasă au văzut aceste lucruri din fața televizorului. Chiar dacă nu a dat nume, fanii au comentat în număr mare și au știut că Zanni s-a referit la Elena Marin, Andreea Antonescu și Cătălin Moroșanu.

„După șapte luni de zile, eu încă mă mai uit la unii, m-am uitat și în finală și tot mai aveam lucruri de spus despre ei. Nu vreau să dau nume. Nu am terminat să le fac descrierea, nu am terminat să mă iau de ei.

Mă uitam la ei și vedeam răutate în sufletul unora, ranchiună, unii care au ieșit din competiție. Eu la 23 de ani, dacă plecam din competiție, eram împăcat și treceam peste.

Se vedea că nu erau încântați de ce se întâmplă. Erau în extrema cealaltă, regretau, îi măcina. Sunt convins că unii oameni au văzut asta prin televizor”, a continuat Zanni.

Zannidache a ajuns în finala competiției de la Kanal D alături de Andrei Dascălu, însă acesta din urmă a pierdut în fața adversarului. Zanni a acumulat mai puncte puncte din partea susținătorilor și a pus mâna pe trofeu.

Ana Porgras, Sebastian Chitoșcă și Raluca Dumitru sunt doar câțiva dintre cei care au venit în Dominicană pentru a-l susține pe finalist.

ADVERTISEMENT