Life

Zanni, dezvăluiri în premieră. Ce i-a propus Ana Porgras să facă la Survivor All Stars

Zanni a dat cărțile pe față! Ce i-a propus Ana Porgras să facă la Survivor România All Stars 2024 și ce l-a convins să accepte.
28.06.2024 | 08:08
Zanni dezvaluiri in premiera Ce ia propus Ana Porgras sa faca la Survivor All Stars
Ce s-a întâmplat între Zanni și Ana Porgras la Survivor Romînia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni a dezvăluit care  a fost, de fapt, relația sa cu Ana Porgras la Survivor România 2024. Fosta gimnastă i-a făcut câștigătorului sezonului All Stars o propunere, de dragul vremurilor bune, iar el a acceptat.

Zanni, adevărul despre legătura cu Ana Porgras la Survivor România All Stars

Pe tot parcursul sezonului All Stars, Zanni și Ana Porgras au fost protagoniștii mai multor subiecte controversate. Totul a pornit de la apropierea pe care au avut-o în 2021 și care, cu mici excepții, s-a continuat când au revenit în junglă.

ADVERTISEMENT

După ce s-a întors cu trofeul acasă și a câștigat marele premiu, Zanni a dat cărțile pe față și a spus ce s-a întâmplat, de fapt. Faimosul afirmă că la All Stars, relația bună dintre el și Ana Porgras a fost numai de fațadă, pentru că așa i-a cerut ea.

„Ana, pentru mine, este un subiect șters. Nu dau explicații de ce, pentru că i-am promis că va rămâne între noi doi totul. La All Stars, mi-a propus să jucăm un joc în care să ne prefacem că suntem bine. De dragul faptului că e femeie, am intrat în joc”, a declarat Zanni despre relația cu Ana Porgras, pentru viva.ro. 

ADVERTISEMENT

 Nu a avut de ales între Ana și Duli

Ana Porgras și-a ieșit din minți atunci când Zanni s-a arătat interesat de Alexandra Duli. Asta l-a încântat pe câștigătorul Survivor România, care a profitat din plin. Deși a mărturisit că este atras de Alexandra la scurt timp după difuzarea imaginilor cu un sărut pe gât între el și Ana, susține că nu a avut niciodată de ales între ele.

„Ana a vrut să jucăm jocul ei, am jucat și eu jocul meu. A fost distractiv. Nu am fost niciodată nehotărât în privința Anei și a lui Duli. N-aș putea să fiu vreodată gelos pe criteriile Anei, de duminică seara”, a adăugat Zanni.

ADVERTISEMENT

Cu sau fără Ana Porgras ori Duli, Zanni a ieșit din Survivor România învingător. A câștigat în fața lui Iancu, cu mari emoții, și acum vrea să investească marele premiul într-o afacere.

Este vorba despre o tabără cu cabane la munte. „Finala competițională am câștigat-o, însă am avut emoții mari în finală, pentru că și Iancu este un om frumos la bază și știam că este susținut de ai lui.

ADVERTISEMENT

(…)  Mi-a venit ideea (n.r de afacaere) în 2023, plimbându-mă pe munte. N-aș vrea să colaborez cu nimeni”, a mai spus Zanni, care pe tot parcursul competiției a slăbit numai două kilograme.

ADVERTISEMENT