Life

Zanni, dezvăluiri surprinzătoare despre Survivor România: ”A trebuit să fac rău ca să-mi iau partea”

Zanni, declarații neașteptate despre Survivor România. Ce a fost nevoit să facă artistul pentru a câștiga marele premiu.
28.03.2023 | 10:45
Zanni dezvaluiri surprinzatoare despre Survivor Romania A trebuit sa fac rau ca sami iau partea
Zanni, declarații neașteptate despre Survivor România. Ce a fost nevoit să facă artistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul, pe numele său complet Zanidache Robert Edmond, a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre Survivor România. Câștigătorul din anul 2021 a mărturisit că a trebuit să facă rău pentru a-și lua partea.

Zanni, declarații neașteptate despre Survivor România. Ce a fost nevoit să facă artistul

Zanni este adeptul declarațiilor neașteptate și nu s-a ferit să facă asta la scurt timp după ce a ajuns din nou la Survivor România. Protejatul lui Alex Velea a scos la iveală lucrurile pe care a fost nevoit să le ducă la bun sfârșit pentru a câștiga trofeul.

ADVERTISEMENT

Prin acestea se numără și faptul că s-a certat cu Faimoșii cu care intra pe traseu. Artistul a fost implicat în numeroase scandaluri în jungla din Republica Dominicană, în special cu Elena Marin și Sorin Pușcașu.

„Și noi ne certam. Cum făceam să mă fac auzit? Făceam mai urât decât alții. Asta era soluția: Trebuia să-i devorezi! Eu devoram echipa, ca să se supună. Adică, a trebuit să fac rău ca să-mi iau partea.

ADVERTISEMENT

Poate că v-am dezamăgit, dar lumea trebuie să înțeleagă, vere, că aici trebuie să-ți iei bucata. Și felul în care eu mi-am luat porția a fost să-i dau pe mulți la o parte. E deranjant, e trist, dar ăsta e formatul.

Mulți nu l-au înțeles și, dacă nu ești capabil să-l înțelegi, atunci nu ai cum să ai vreo pretenție”, le-a spus Zanni concurenților de la Survivor România 2023, unde a ajuns în calitate de mentor, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Zanni, despre participarea la Survivor România 2023

Zanni a acceptat să participe la Survivor România 2023 după ce a lansat o provocare în mediul virtual. În felul acesta protejatul lui Alex Velea a plecat în Republica Dominicană împreună cu Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan.

În momentul de față, cântărețul este mentor în echipa Faimoșilor și încearcă să îi facă pe concurenți să înțeleagă mai bine tainele competiției din junglă. Internauții se bucură din plin de revenirea spectaculoasă a vedetei, chiar dacă a pierdut câteva puncte.

ADVERTISEMENT

„Zanni este singurul care a stat 7 luni jumătate în junglă și care a câștigat absolut toate jocurile. Nimeni altcineva din niciun sezon nu a făcu asta. Așa că el rămâne campionul”, este mesajul primit de câștigătorul de la Survivor România 2021 pe Instagram.

ADVERTISEMENT