Life

Ce se întâmplă cu Zanni de la Survivor, după ce a furat? Cu cine a împărțit mâncarea

16.04.2021 | 23:38
Ce se intampla cu Zanni de la Survivor dupa ce a furat Cu cine a impartit mancarea
Zanni, eliminat de la Survivor România 2021? A recunoscut că a încălcat regulamentul. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni riscă să fie eliminat de la Survivor Romania 2021, după ce a recunoscut fără nicio rușine că a încălcat regulamentul competiției sportive de la Kanal D. În acest moment așteaptă să afle ce i se va întâmpla mai departe. 


Update, ora 23:38. Zanni a recunoscut, în cadrul Consiliului de nominalizare, că a furat un pachet de biscuiți la Survivor România 2021, pe care l-a împărțit cu unii dintre colegii lui, printre care și Elena Marin. Această mărturisire îi va aduce consecințe, după cum a declarat Daniel Pavel, care i-a transmis că va lua o decizie în zilele următoare. Nu se știe dacă Faimosul va fi eliminat sau dacă va scăpa doar cu o pedeapsă.

ADVERTISEMENT

„Ea m-a acuzat de cumpărare după momentul cu biscuții. Să recunosc pentru cei de acasă. Când îmi e foame, dacă găsesc un pachet de biscuiți pe jos pe stradă îl iau. Am găsit un pachet de biscuiți și l-am luat.

Am furat. Îmi asum. Se numește furt, că nu aveam voie. Am vrut să-l împart cu echipa. Și am văzut-o pe Elena singură pe plajă și am spus că s-ar bucură să-i dau un biscuite, doi. M-am dus la Elena, deși ceva în mine îmi spunea să nu-i dau.

ADVERTISEMENT

Și i-am spus ‘ia’. Și ea mi-a mulțumit. După ce am plecat, după o discuție cu Moro, ea a venit la mine și mi-a spus ‘nu vreau. Mă oftic că nu mi-ați dat și mie și mi-e frică că îmi puteți scoate ochi’.  Mai  aveam un pachet de biscuiți, a spus  că  nu, dar a luat  și din ăla. Ea a vrut  să  nu ia  ca să  nu-i scoatem ochii. A spus  că îi e frică, dar a luat în continuare”, a recunoscut Zanni la Consiliul din această seară.


Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” i-a spus prezentatorului Daniel Pavel că nu a fost tocmai corect într-o anumită privință, deși știa foarte bine că poate pleca acasă în secunda doi. Cu toate acestea Faimosul a făcut ceva ce nu avea voie.

ADVERTISEMENT

Gazda renumitului reality show urmează să discute cu producătorii pentru a decide ce se întâmplă cu Zanni, cel mai probabil fiind la un pas să fie eliminat de la Survivor România 2021 pentru încălcarea regulamentului cu bună știință.

Zanni, la un pas să plece de la Survivor România. Ce a făcut Faimosul

„Zanni, pentru că tocmai ai recunoscut că ai încălcat regulamentul, deși știai că nu se poate și nu e voie, o să luăm o decizie în zilele următoare și o să îți comunicăm această decizie”, a declarat Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Vestea că Faimosul ar putea pleca din Republica Dominicană nu a fost deloc pe planul fanilor, care au fost de părere că aceasta va fi scos din concurs la fel cum s-a întâmplat și cu Ana Porgras, fără să fie o explicație clară pentru acest lucru.

„Dacă îl elimină pe Zanni nu mă mai uit la Survivor”, „Dacă îl scoateți pe Zanni pentru o banană sunteți terminați la cap” sau „Nu îi tăiați aripile unui copil care a muncit acolo”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

În plus, plecarea lui Cătălin Moroșanu a afectat enorm echipa Faimoșilor și a destabilizat-o, asta pentru că luptătorul K1 era văzut ca un lider. Tensiunile ating cote alarmante între concurenții din echipa roșie, care încep să-și pună bețe-n roate și mai mult.

Conflictul dintre Zanni și Elena Marin pare să se aprindă și mai mult, lucru remarcat și de Irisha care este de părere că cei doi Faimoși de la Survivor România 2021 sunt precum doi ghețari care se ciocnesc.

„Iubirea a murit, respectul a murit și a început strategia”, spune Irisha după eliminarea lui Cătălin Moroșanu.

„Eu cred că și dacă joacă Sindy, ar trebui să o iei pe Vera”, este replica lui Zanni către Elena Marin.

„Dacă aș juca cu Vera și se întâmplă să pierd, cu siguranță ar avea un argument să se ia de mine, să fiu pusă la zid și să fiu taxată”, răspunde dansatoarea.

 „Am zis vere, tu vorbești acum din întunericul tău, din ignoranța ta, tu nu ești cu echipa, tu mereu ești pe cont propriu!”, mai adaugă fostul concurent de la „Chefi la cuțite”.

„Și Zanni și Elena… Acolo s-au produs doi ghețari! BUM!”, notează Irisha.

ADVERTISEMENT