Life

Zanni, enervat de Paula Chirilă la Splash! Vedete la apă: “Ne plictisești”

Zanni a fost enervat de Paula Chirilă la Splash! Vedete la apă. Câștigătorul de la Survivor România 2021 a acceptat provocarea să participe la competiția de la Antena 1.
31.08.2022 | 23:06
Zanni enervat de Paula Chirila la Splash Vedete la apa Ne plictisesti
Zanni, enervat de Paula Chirilă la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Capturi Antena 1/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni a fost enervat de Paula Chirilă la Splash! Vedete la apă, acolo unde a sărit de la trei metri.

Zanni a fost enervat de Paula Chirilă la Splash! Vedete la apă

Câștigătorul de la Survivor România 2021 a decis, împreună cu antrenorul, să sară de la trei metri pentru ca saltul să-i iasă așa cum trebuie.

ADVERTISEMENT

După săritura de la trei metri, cântărețul a revenit pe marginea bazinului și a făcut câteva declarații la adresa Paulei Chirilă. Actrița și prezentatoarea este și rivala artistului în drumul spre marele premiu.

Zanni a spus despre actriță că o respectă, din moment ce e mai în vârstă decât el, însă aceasta îl “plictisește”. Din cauza Paulei Chirilă, tânărul spune că nu a putut începe mai repede antrenamentele.

ADVERTISEMENT

“M-a enervat și Paula. O respect, are o vârstă, dar m-a enervat că și la antrenamente în loc să începem mai repede ea stătea și se fofilea. Paula, ne plictisești!”, a spus Zanni, potrivit spynews.ro.

Iulia Albu a reacționat după cele spuse de Zanni. Criticul de modă l-a pus la punct pe cântărețul de trap, spunându-i că trebuie să o respecte oricum pe Paula Chirilă, nu doar pentru că are o vârstă.

ADVERTISEMENT

Jurata i-a spus concurentului că săritura pe care a executat-o a fost una bună.

“Pe Paula nu ar trebui să o respecți că are o vârstă, ar trebui să o respecți PUNCT! Așa cum ar trebui să respecți pe toată lumea. Săritura a fost bună, vom vedea.”, i-a spus Iulia Albu lui Zanni.

Paula Chirilă, concurentă la Splash! Vedete la apă

Paula Chirilă face parte din echipa emisiunii de la Antena 1, dar acum se numără și printre concurenți.

ADVERTISEMENT

Deși îi este teamă de înălțime, vedeta a acceptat provocarea de a sări de pe una dintre platforme.

Asistenta lui Dan Capatos le-a spus tuturor că vrea să sară pe platforma de 10 metri. În cele din urmă, vedeta a sărit de pe cea de trei metri, dar care a fost executată corect.

“Hai la 10! E alt aer! Aici e aer de campion. Am vrut să văd cum e. Că am mai trecut o dată pe aici și a fost foarte rău.

Am vrut să văd dacă mai am curajul de acum câțiva ani, dar s-a mai dus.”, a transmis vedeta la Antena 1.

ADVERTISEMENT