Life

Zanni, făcut praf în direct la Măruță după ce a câștigat Survivor România All Stars. Ce i-a zis Cristi Mitrea

Scandal uriaș între Zanni și Cristi Mitrea, în direct La Măruță, după finala Surviror România All Stars. Ce replici și-au adresat?
04.06.2024 | 07:48
Zanni facut praf in direct la Maruta dupa ce a castigat Survivor Romania All Stars Ce ia zis Cristi Mitrea
Replici dure între Zanni și Cristi Mitrea. Foto: captură video „La Măruță”
ADVERTISEMENT

Replici dure între Zanni și Cristi Mitrea, după finala Survivor All Stars. Cristi Mitrea l-a făcut praf pe Zanni, după ce a câștigat marea competiție.

Scandal uriaș între Zanni și Cristi Mitrea, după finala Surviror România All Stars

Invitați în emisiunea “La Măruță”, Zanni și Cristi Mitrea și-au lansat replici acide unul altuia. Întors victorios din Republica Dominicană, câștigătorul competiției a avut parte de o confruntare directă cu Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul competiției Survivor All Stars, Cristi Mitrea a fost prezent în platoul emisiunii de la Pro TV, unde, alături de Cătălin Măruță și alți invitați, a comentat prestațiile concurenților din show-ul de supraviețuire.

Încă de la începutul concursului, Cristi nu l-a agreat deloc pe Zanni și l-a criticat dur, de fiecare dată când s-a ivit oportunitatea. Pentru prima dată, aceștia au avut ocazia să își vorbească față în față și să își clarifice conflictele.

ADVERTISEMENT

Tensiunile dintre ei au escaladat rapid, din momentul în care Zanni a intrat în platou în timp ce restul invitațiilor aveau o discuție. Cristi i-a reproșat imediat că nu l-a salutat cum se cuvine:

„Dau și eu acum noroc cu el, pentru că a trecut pe aici și nu a salutat. Nu te mai uita așa, uită-te în ochii omului când dai noroc cu el, este de bună creștere. Și dai și „Bună ziua” când intri în casa omului”, a început Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

„Așa s-a vorbit dinainte? Să facem show?”, i-a răspuns Zanni. „Mitrea vrea saluturi de la mine, dar el m-a vorbit doar strâmb aici, el să mă salute pe mine. El să mă respecte, eu nu am vorbit prost în absența lui”, a continuat apoi.

Replici acide între Zanni și Cristi Mitrea

Întrebat de Cătălin Măruță ce apreciază la Zanni, Cristi a recunoscut că acesta are abilitatea de a se motiva, atât pe el cât și pe cei din jur, de a-i sprijini pe alții și de a face față adversităților din concurs. Totuși, a adăugat că nu îi place deloc caracterul lui Zanni.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi place caracterul lui, cum se exprimă și se comportă cu oamenii. Trăiești în bula ta și crezi că nimeni nu are dreptul să-și exprime părerea. Jumătate din oamenii de acasă nu te plac”, a declarat Cristi Mitrea în cadrul emisiunii.

După ce Cristi Mitrea a criticat caracterul lui Zanni, acesta a răbufnit și i-a întors replica. Câștigătorul Survivor All Stars a început să dezvăluie detalii controversate din viața personală a lui Mitrea, aducând în discuție scandalul în care acesta a fost implicat cu Andreea Mantea, fosta sa iubită și mama băiatului său, care a susținut în trecut că ar fi fost agresată de Mitrea.

„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun”, i-a mai reproșat Cristi Mitrea.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (…) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine”, a spus Zanni.

„Pe cine?”, a adăugat Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea”, mai spune Zanni.

ADVERTISEMENT