Life

Zanni, favoritul caselor de pariuri la Survivor România 2021! Cât câștigi dacă mizezi pe Raluca Dumitru

13.05.2021 | 08:47
Zanni favoritul caselor de pariuri la Survivor Romania 2021 Cat castigi daca mizezi pe Raluca Dumitru
Zanni este favoritul caselor pe pariuri pentru castigarea Survivor Romania 2021 Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zanni, favoritul publicului din echipa Famoșilor, a devenit și favoritul caselor de pariuri de la Survivor România 2021.

Zanni, cel mai iubit Faimos de la Survivor România 2021, a devenit concurentul cotat cu cele mai mari șanse pentru a câștiga marele premiu de la Survivor România 2021, iar două case de pariuri au făcut, deja, publice, cotele celor aflați în competiție.

ADVERTISEMENT

Zanni, favorit la pariuri în fața lui Culiță Sterp la Survivor România 2021

Dacă la începutul competiției, Zanni era cotat cu cea de-a treia șansă de a câștiga Survivor România 2021, lucrurile s-au schimbat radical în ultima vreme după ce, câteva săptămâni la rândul,  a devenit favoritul publicului în  momentul în care aveau loc Consilii de Eliminare și în echipa Faimoșilor.

Astfel, acum, la una dintre casele de pariuri, Zanni are o cotă de 2,30 să câștige trofeul de la Survivor România 2021 (față de 6,00 cât avea acum trei luni), iar Culiță Sterp, cel care, alături de Jador- între timp, eliminat din motive medicale-, era mare favorit, a căzut în ochii pariorilor câteva poziții și a ajuns la o cotă de 5.00.

ADVERTISEMENT
Culita Sterp
Culita Sterp are acum cota mai mica de a castiga Survivor Romania 2021 decat Zanni Sursa foto: Facebook

La cea de-a doua casă de pariuri consultată, Zanni are o cotă mai atractivă, dar tot rămâne favorit, de 3,00, iar Faimosul Culiță Sterp are cota 4,00.

Albert și Marius Crăciun, favoriții Războinicilor la pariuri

Casele de pariuri au stabilit cotele pentru toți concurenții, iar Albert și Marius Crăciun din echipa Războinicilor sunt văzuți ca favoriți din partea ”albaștrilor” la Survivor România 2021. Astfel, Albert, ieșit favorit al publicului din echipa Războinicilor în nenumărate rânduri, are o cotă de 8,00, iar Marius Crăciun, cel de-al doilea favorit de la ”albaștri”, pare capabil să câștige și el, cotat fiind tot cu 8,00.

ADVERTISEMENT

Un alt Războinic cu o cotă bună este Andrei Dascălu, el având o cotă stabilită de casele de pariuri la 10,00, semn că șansele să câștige el sunt mult mai mici decât cele ale colegilor săi, Albert sau Marius Crăciun.

O altă casă de pariuri oferă alte cote pentru Marius Crăciun, 6,00, în timp ce Albert de la Războinici are doar cota 10,00, culmea fiind că și Andrei e considerat mai aproape de marele premiu de la Survivor România 2021, cu 8,00.

ADVERTISEMENT

Sorin de la Războinici, deși aflat de la început la Survivor România 2021, are șanse mici, la fel ca și Faimosul Cucu, să câștige competiția, cotele oferite pentru cei doi fiind de 30,00.

Elena Marin are cele mai mari șanse, la fete, conform caselor de pariuri

Când vine de fete, șansele ca acestea să ajungă să câștige marele premiu de la Survivor sunt destul de mici, casele de pariuri oferind o cotă de 3,00, în timp ce la băieți cota este de 1,35.

Elena Marin
Elena Marin e oncurenta de la Survivor ROmania 2021 cel mai bine cotata de casele de pariuri Sursa foto: Facebook

Dintre fete însă, Elena Marin de la Faimoși este cel mai bine cotată pentru a câștiga marele premiu, ea având la o casă cota 10,00, iar la cealaltă, 20,00, ceea ce înseamnă un profit frumușel pentru cei care mizează pe ea. În schimb, o altă fată, Maria Chițu, unul dintre cei mai eficienți concurenți în clasamentul de la Survivor România 2021, are doar cota 15,00, Războinica fiind cotată la o altă casă de pariuri cu 20,00.

Raluca Dumitru poate aduce un profit uriaș, la pariuri

Adelina Damian de la Războinici și Raluca Dumitru de la Faimoși au cele mai mici șanse, în viziunea caselor de pariuri, să intre în posesia marelui premiu de la Survivor România 2021, amândouă fiind cotate cu 100,00, ceea ce înseamnă că, dacă pui 1 leu pe șansele lor, poți câștiga 100 în cazul în care ele răstoarnă toate calculele matematice și reușesc să intre în posesia trofeului.

ADVERTISEMENT