Life

Zanni, finalistul Survivor România All Stars, are mari probleme financiare! Suma uriașă de bani anunțată ca pierdere

Zanni, finalistul de la Survivor România All Stars, pare să nu treacă prin momente foarte bune, financiar vorbind.
20.05.2024 | 14:09
Zanni finalistul Survivor Romania All Stars are mari probleme financiare Suma uriasa de bani anuntata ca pierdere
Ce pierderi a raportat Zanni de la Survivor România, chiar înainte de finala All Stars / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Favorit să câștige, din nou, Survivor România, Zanni trece prin momentele mai dificile din punct de vedere financiar. Cel puțin așa pare când vine vorba de firma pe care o deține.

Ce pierderi a raportat Zanni de la Survivor România

Zanni pare să fi avut un an 2023 destul de dificil. S-a despărțit de Alex Velea, cel care i-a fost protector și mentor, a investit sume mari de bani în casa pe care și-a cumpărat-o cu banii de la Survivor România 2021 și și-a luat și o mașină. Desigur, a avut și o serie de recitaluri, a încercat să se ocupe și de carieră, dar lucrurile nu au stat așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

Cel puțin asta reiese din raportările financiare pentru anul fiscal 2023. Mai exact, firma care îi aparținea, Zanni Music, a publicat bilanțul fiscal pentru ultimul an, iar rezultatele sunt mai ”negre” ca niciodată, iar pierderile sunt însemnate.

Astfel, la capitolul cifră de afaceri scăderea este sesizabilă. Dacă în 2021, atunci când câștiga Survivor, Zanni a avut un succes uriaș și a avut o cifră de afaceri, în doar câteva luni, de peste 140.000 de lei, pe anul 2023 totalul încasărilor a fost de 80.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de profit, lucrurile sunt și mai neplăcute. Mai exact, el a raportat pierderi de peste 35.000 de lei, adică peste 7.000 de euro. Asta după ce, cu doar un an înainte, avea profit net de peste 100.000 de lei. Adică în jur de 20.000 de euro.

Zanni, în finala Survivor România All Stars

Zanni luptă acum pentru trofeul Survivor România All Stars. Până să pună mâna pe marele premiu trebuie să câștige în fața lui Iancu Sterp și a lui Andrei Ciobanu. Măcar pentru că victoria îi va reveni celui care strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dacă va câștiga, Zanni, cu siguranță, va avea de ce să zâmbească. Marele premiu este de 100.000 de euro, sumă suficientă pentru a se redresa financiar. Iar la acelti bani se adaufgă și o sumă aproape la fel de mare pe care a câștigat-o de-a lungul lunilor petrecute în junglă din Republica Dominicană.

Între timp însă, la fel ca și Iancu sau Andrei, Zanni face tot ce îi este în putere să atragă simpatia publicului. Mai mult, schimbările de comportament pe care le-a observat toată lumea în acest sezon sunt de natură să îi atragă simpatia publicului.

ADVERTISEMENT

Având o relație foarte bună cu majoritatea concurenților, Zanni adună o ”galerie” serioasă pentru finala Survivor România All Stars. Iar printre cei care îl vor câștigător se numără Faimoși precum Cătălin Zmărăndescu, Ana Porgras, Ștefania Stănilă și Cătălin Moroșanu, dar și alții din echipa lui.

Nici Războinicii nu îl antipatizează, notorie fiind relația pe care o are cu Alexandra Duli, dar și amiciția pe care a legat-o cu Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022. Iar acest lucru nu l-a ascuns în mesajele pe care le-a transmis, public, pe conturile sale de socializare.

Mesaj emoționant transmis de Zanni înainte de finala Survivor

”Acum 3 ani nu puteam să văd puterea și ambiția unei femei… Acum 3 ani mă vedeam doar pe mine. Sezonul asta am iubit, am protejat, am riscat, însă tot partea dura este evidențiată la mine. Sezonul asta am văzut frăție în Ștefania Stănilă, sacrificiu în Ana Porgras, putere în Ștefania Ștefan, dulceață în Duli, iertare în Elena Marin, efort în Tonciu, curaj în Nemeș, acceptare în Lola, bucurie în Elena Ionescu, bunătate în Delea.

Sezonul asta am înțeles că un bărbat trebuie să protejeze. Dacă era Ștefania Ștefan cu mine în echipa, nu se atingea nimeni de ea. Dar așa a fost soarta, să fim adversari. Iubesc trecerea timpului și experiențele dure care m-au învățat să fiu bărbat. Iubesc tot ce mă-nconjoară și accept toate pietrele aruncate spre mine”, a transmis Zanni.

ADVERTISEMENT
Tags:
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”